Onderhoud volgens afspraak uitgevoerd.
Al meerdere jaren klant bij dit bedrijf van zowel aankoop auto als onderhoud.
Betere toelichting over rekening vs.gedane werkzaamheden.
Intresse gehad in een v-klasse. Alles over de bus werd me uitgelegd en het onderhoudshistorie laten zien, super vriendelijk en meedenkend. Heb voor geen seconde gevoel gehad van aansmeren. Ik raad iedereen aan hier auto te kopen. Bedankt Henk!!
Lampje kapot kreeg het zelf niet gemaakt.langs de werkplaats binnen een half uur beide bochtverlichting lampjes vervangen .
Nette mensen en goede service
TOP !1
Snel en correct geholpen
Correct binnen de afgesproken tijd, helaas viel prijs hoger uit dan offerte van 2 maanden daarvoor.
Je voelt je altijd welkom bij Douwe de Beer. Ze kennen de auto's maar ook de klant!
Goede ervaring met dit bedrijf
Ben al 17 jaar klant en altijd naar volle tevredenheid mijn auto’s voor onderhoud hier gebracht.
Goede afspraken kunnen maken,ook top met winterbanden Al jaren klant bij dit bedrijf.
Donderdag 8 december is mijn elektrische Renault Kangoo Z.E. in de werkplaats van Douwe de Beer uitgelezen en software gereset. Een handeling die mij bij de Renault dealer nooit meer dan 50,- euro heeft gekost. Omdat Dronten een haalbare afstand is met mijn voertuig, en Douwe de Beer zich profileert als E.V. specialist heb ik mijn auto daar gebracht. Na ophalen van de auto. Heb ik 200 meter gereden en kreeg dezelfde foutmelding op mijn scherm. Hierover heb ik dezelfde middag gebeld. De volgende dag kreeg ik een rekening van bijna 300,00 euro op de mail. Weer over gebeld en na veel gedoe kon er 100,00 euro vanaf. Voor mij nooit meer Douwe de Beer. Echt schandalig ! De monteur had in de factuur ook een Renault ticket vermeld, dus men kan e.e.a. niet zelfstandig oplossen. Volgens de monteur ligt het aan mijn laadkabel ! Deze is in perfecte conditie.
Al ruim 20 jaar zijn wij tevreden klant bij Douwe de Beer en onze auto’s daar aangeschaft, ingeruild en in onderhoud. Inmiddels onze 6e auto afgeleverd! Topbedrijf!
Als vanouds, weer top !
Als vanouds, weer top !
Goede en persoonlijke service, Transparant en betrouwbaar!
De Giessen 1
8253 PR Dronten
Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen wat er is afgesproken en voorkomen verrassingen.