Het was goed
Snel geholpen Vriendelijk personeel
Goed geholpen en heren met jaren ervaring!
Werd weer geweldig behandeld top service
Top service en komen afspraken na!
Binnen korte tijd drie keer wezen kijken en telkens weer super vriendelijk geholpen. Zelfs drie keer wezen proefrijden en dat terwijl we ineens voor de deur stonden. Henk is een zeer vriendelijke verkoper en we voelden ons geen van de keren opgejaagd of onder druk gezet. Auto inmiddels enkele weken in bezit en het is echt een super ding.
Had een Audi Q3 gekocht , na 4 maanden probleem MMI scherm viel uit. Als informatie scherm uitvalt kan je geen roete inplannen en heb je geen radio? O.A. . Dat is heel vervelend als dat gebeurt, de volgende dag kon je alles weer gebruiken! EenWeek later viel het scherm weer uit. Heel vervelend allemaal. De werkplaats snapte er niets meer van, maar het duurt even maar ze lossen het op. Klasse Douwe de Beer.
Zeer vriendelijk en goede afwerking
Voor onderhoud deskundig en vlot geholpen. Komen afspraken na met duidelijke uitleg.
Prettig in alle rust kunnen bekijken van de auto deskundig advies en zeer vriendelijk
Meerdere auto's aangeschaft
Oke
Je word prima geholpen goede verkoper
Bedankt Herald!
Tweede keer een auto gekocht! Super goed geholpen! Duidelijke prijs en goede inruil! Komen er graag
Super goede werkplaats, altijd eerlijke en heldere communicatie wat er moet gebeuren aan de auto, deskundige mensen.
voor APK geweest, deze keer
Monteur belde al naar 8 minuten na dat de auto ontgrendelt was dat de ruiten wissers aan vervanging toe waren terwijl ik drie maanden geleden heb vervangen. Dat de remblokken vervangen moesten worden dat het anders een notitie als aandachts punt in de apk zal zijn heb ze niet laten vervangen en er was geen notitie op de apk wand ik had er zelf al naar gekeken naar de banden wissel. En nog een aantal dingen.
fijne en vriendelijke benadering vakkundige en professioneel handelen gelijke waardige aan de dealer, maar ik vind ze vele malen beter dan de dealer zelf er wordt naar je geluisterd en niet zomaar iets gedaan, je kunt zelf aangeven wat je wil en hoe je het wilt dus alle anderen die dit lezen : een aanrader voor een ieder
Henk is geen standaard auto verkoper, prettig in de omgang en luistert ook goed !
Hier mijn auto gekocht en verder nooit problemen gehad met de auto tot noch toe. Hele fijne auto en goed bedrijf. Communicatie mag soms wel wat sneller!
Ik heb nooit problemen met Douwe de Beer.
Fijne en enthousiaste medewerkers en mooie betrouwbare auto’s
De Giessen 1
8253 PR Dronten
Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen wat er is afgesproken en voorkomen verrassingen.