Duidelijk uitleg, snelle reactie en fijn contact
Wij zijn door Henk ontzettend goed geholpen bij de aankoop van onze nieuwe auto. Vriendelijk personeel en heel kundig. Ze weten waar ze het over hebben! Ook onze zoon van 4 werd hartelijk ontvangen. Dat is altijd fijn.
Zeer vriendelijk, hulpvaardig en professioneel personeel. Zeer klantgericht.
Auto kwam voor onderhoudsbeurt Bleek later nog een reparatie nodig te zijn snel en deskundig verholpen top ga zo door
Een prettig bedrijf om je auto in onderhoud te hebben.
Goede partij om mee samen te werken. Geen blablabla maar gewoon gewoon.
Ga zo door ^^
Netjes geholpen door mensen die verstand van bmw s hebben
Correct conform afspraak uitgevoerd.
Auto voor apk gebracht.
Vlotte service, prima aan de telefoon geholpen. Snel tussendoor een koplamp verwisseld, toen dit werd aangegeven op het scherm.
Helemaal top super mooie auto gekocht henk is een top gozer ben goed geholpen vanaf het 1ste bezoek tot de laatste dat ik met mijn nieuwe auto reed
Men neemt de tijd en je wordt serieus genomen
Fantastisch
Smorgens gebracht met de middag klaar. Top
Goed geholpen door vriendelijke en ervaren personeel.
Vriendelijk contact. Deskundige hulp en vakmanschap bij telefonisch contact en ook bij brengen en halen van de wagen.
scherp geprijsd en goede service
Prettige ervaring met Henk luistert naar wat je belangrijk vindt van een auto goede advies en service.
Plezierig in de omgang en aandacht voor de klant.
De showrooms een snoepwinkel, en het advies is fantastisch. De service is goed en betrouwbaar.
Alles prima!
Prima, t.g.v. bandenwissel
Zie hierboven.
Helemaal top
De Giessen 1
8253 PR Dronten
Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen wat er is afgesproken en voorkomen verrassingen.