Ontzettend goed geholpen door Rick.
snel en efficiënt
Was opzoek naar een jong gebruikte SUV en kwam bij garage Douwe de Beer terecht. Eerst een offerte aangevraagd en omdat deze perspectief had, besloten om er een ritje Dronten aan te wagen. Werd zeer vriendelijk door Henk ontvangen, en na een bakje koffie tot zaken kunnen komen en er een mooie jonge Mercedes GLC kunnen kopen. Henk heeft alles, tot in de puntjes, zeer professioneel en vakkundig afgehandeld, en kon ik mijn nieuwe bolide, zo was afgesproken, na 3 weken ophalen. Ook toen, na een maand bleek, dat mijn startaccu niet al te best meer was, werd er zonder gemor of moeilijk doen een nieuwe geplaatst. Kortom, ben zeer tevreden over dit prachtige bedrijf en kom er zeker terug.
We werden keurig geholpen door Kees! Hij luister goed naar je en anticipeert goed op je wensen! Douwe zelf, heeft ons een mooie en dure leenauto aangeboden tot de aangekochte Mercedes CLA rijklaar was gemaakt en de inruilauto kon blijven staan! Zeer klantvriendelijk autobedrijf met mooie auto’s in een mooie showroom!
Afspraak gemaakt voor onderhoud en van te voren keurig op de hoogte gebracht van wat er moest gebeuren en wat het ging kosten. Auto was ook volgens afspraak op tijd gereed.
Je voelt je welkom en hebben persoonlijke aandacht voor je.
Goeie ervaring.
Aan te raden aan iedereen Zeker voor Duitse merken Duidelijk en eerlijk met een glimlach En de koffie staat altijd klaar net zoals de monteurs en een gezellige sfeer
Goede service en houden zich aan afspraken Werkplaats ook prima leen auto meegekregen omdat de auto een kleine Bert moest hebben toppi Mvg Martini
Men doet er alles aan om de auto up to date af te leveren. Ooki de nazorg ervaar ik als positief.
Goed advies
Altijd weer prettig om even op de koffie te gaan, vriendelijk personeel en fijne service.
Een zeer deskundig autocentrum dat al jarenlang in Dronten is gevestigd. Van aankoop tot de aflevering van onze aangekochte auto, zijn wij uitstekend geholpen. De medewerkers zijn deskundig, hulpvaardig en zeer vriendelijk. Autocentrum Douwe de Beer beschikt ook over een moderne werkplaats, waar ik mijn auto met vertrouwen laat onderhouden. Wat mij betreft een echte aanrader, om een auto aan te kopen en te laten onderhouden.
Veel dealers hebben tegenwoordig een showroom die nog mooier is dan de auto's zelf. Als ik daar binnenloop moet ik altijd denken dat zo'n pand ook betaald moet worden. Zo niet bij Douwe de Beer. De showroom is netjes, daar niet van. Maar hier gaat het om de mooie auto's en om de persoonlijke aandacht voor de klant.
Staan ook per telefoon klaar om advies bv tijdens vakantie zodat eventueel probleem opgelost kan worden indien mogelijk natuurlijk, maar staan klaar voor advies, dit uit eigen ervaring.
Veel aandacht voor klant.Vriendelijk.
Superr
Prima ervaring maar ik ben al eerder geweest bij de garage maar ook bij de showroom. Heb daar ook toen een Mercedes E-klasse gekocht en was zeer tevreden. Nu bij de garage geweest met de SL, paar reparaties laten doen en naar volle tevredenheid en nette prijs. Hele fijne behandeling en kundige mensen. Zeker een aanrader.
Prachtig bedrijf met hele mooie auto's. Netjes geholpen en binnen een half uur een auto gekocht.
Zeer vriendelijk en kundige verkoper.
Super service
Ik word altijd snel en goed geholpen, het personeel is heel vriendelijk en vakbekwaam.
Voor de 2e maal een auto gekocht bij Douwe de Beer in Dronten.Wij zijn zeer content met onze aanwinst .Gezellige sfeervolle zaak met altijd mooie diverse voorraad. Goed advies in ongedwongen sfeer. Bedankt Douwe en Henk.Groetjes Familie Bruineberg..
Zoals altijd weer prettig en goed geholpen!
De Giessen 1
8253 PR Dronten
Persoonlijke aandacht en een laagdrempelige sfeer is de rode draad. U bent verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij doen wat er is afgesproken en voorkomen verrassingen.