Wat een gezellige leuke groep mensen Juli bedankt voor de goede tips en hulp allemaal Voor de Fam een dikke 10

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

weer als vanouds

voor de 3e keer een auto gekocht bij hommel, vanmiddag opgehaald. Weer als vanouds alles netjes geregeld/ verzorgd door verkoopster Juli. Hommel bedankt voor de koffie en prettige manier van zaken doen.

Top service

Al lange tijd opzoek naar een goede garage voor het onderhoud van mijn auto. Sinds kort zijn we verhuisd naar Etten-Leur en lijken bij Auto Hommel een top garage gevonden te hebben. Goede service, goed advies, goed werk.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Prima bedrijf om zaken mee te doen.

Wij kwamen specifiek voor een bepaalde auto. Stond conform afspraak netjes klaar voor proefrit. Zeer vriendelijk verkoper nam alle tijd. Na aankoop alles volgens afspraak afgehandeld. Auto in keurig nette staat afgeleverd.

• Service N.v.t.

Goed geholpen

Fijn dat we de geplande auto beurt konden omwisselen met APK andere auto die eerder moest en prima dat in overleg gegaan werd over de kosten en dat er vervangingen achterwege gelaten werden die meer gingen over comfort dan veiligheid. Zou nog fijner zijn geweest als vanuit garage zelf werd aangeboden geplande beurt andere auto om te wisselen voor deze die APK nodig had want de planning liep weken vooruit en dan zou de APK datum gepasseerd worden. Dus proactief meekijken naar een oplossing ipv wat niet kan. Ik weet niet of in jullie systeem te zien is dat onze andere auto wel tijdig voor deze APK datum bij jullie stond en dus om te ruilen was (moest dat nu zelf bedenken) Daags erna mochten we meteen langskomen toen controle lampje brandde, meteen nagekeken, fijne service.

Top service

Snelle en adequate dienstverlening

Geweldig geholpen

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Kom al heel lang bij Auto Hommel, en word altijd erg vriendelijk en vakkundig geholpen.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede afspraken, Korte wachttijd.

prima bedrijf, perfecht geholpen

auto netjes afgeleverd na beurt en mijn vragen zijn adequaat beantwoord

ZEER KLANTVRIENDELIJK

Meteen een leenauto. Hulpvaardig in uitleg

• Service N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Al sinds 2010 klant bij Hommel en nooit problemen ondervonden...

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede ervaringen en prettige mensen ⁹

Goede service en lekkere koffie De kwaliteit van het werk kan ik niet beoordelen.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Goede service, geheel volgens afspraak. Met terecht advies richting winter betreffende banden.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Betrouwbaar en meedenkend advies. Iets kleins? Meteen opgelost.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Goede ervaringen met dit bedrijf. Jammer dat het erg druk was, en dat het 2 weken duurde voor mijn auto gemaakt was. Reparatie is zoals gewend goed en vakkundig opgelost.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Fijne ontvangst en goede service!

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Onze auto behoefde een kleine beurt, avond vantevoren auto ingeleverd en een nette leenauto mee terug. Volgende dag na dat ik een telefoontje had gekregen onze auto wer opgehaald. Deze stond na een gratis wasbeurt netjes klaar. Alleen maar goede ervaringen met garage Hommel.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Professioneel, betrouwbaar, afspraken worden nagekomen, vriendelijk en nemen echt tijd voor jou

Goede afspraken gemaakt en die zijn nagekomen, goede services, vriendelijk professioneel en betrouwbaar.Garage Hommel presteert al jaren op hoog niveau

Zoals altijd erg goed

Fijne ontvangst en goed vertoeven tijdens het wachten.

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Altijd een vriendelijke benadering en goede service!!!

Zoals reeds gezegd, altijd vriendelijke ontvangst ( Marcel) en goede service; meestal vriendelijke geprijsd ook. Ik ben erg tevreden.

Professioneel bedrijf

Alles volgens afspraak geregeld prima service

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

een onderhoudsbeurt voor verlenging van de pechhulp blijkt gewoon een grote beurt met alle kosten

ik vind hier wat van. een onderhoudsbeurt voor verlenging pechhulp moet perse een grote beurt zijn met alle kosten die erbij horen. alle filters vervangen etc met als gevolg een flinke rekening. valt me tegen van de garage. dat er op zo,n manier toch flink geld wordt verdiend .

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Wij zijn zeer goed en eerlijk geholpen door ido fijn verkoper het bedryf straald rust uit verl aandacht overal aan besteed een dikke 10

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.