Erg prettig

Voor eerst een auto gekocht. Ben enorm goed geholpen en heb dit echt als fijn en prettig ervaren door de goede hulp.

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Zeer spontaan en klant gericht op een fijne manier.

Bij Auto Hommel nemen ze nog echt de tijd voor je, laten je rustig rondkijken en zijn op een fijne manier op de achtergrond aanwezig voor eventuele vragen. Mijn keuze was snel gemaakt en toen ook zeer fijn geholpen door Juli. Aflevering was ook zeer goed, alle tijd voor je nemen en ook daarna kan je nog met vragen terecht. Super service!

Top service

Fijne communicatie en de auto netjes afgeleverd.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Een zeer aangename ervaring.

Tijdens de zoektocht naar een gebruikte elektrische wagen werden we professioneel en gastvrij geholpen door Juli en haar collega's. Ook de afhandeling van de aankoop en aflevering van de auto verliep heel vlot en correct. Zelfs de administratie en transitplaat voor de export naar België werd door hun geregeld. Echt top ... een aanrader.

Kundig en betrouwbaar

Geholpen door Juli bij de aankoop van een occasion. Behalve erg vriendelijk, is zij ook kundig en zeer redelijk en reëel. Hierdoor vrij snel tot overeenstemming gekomen over het hoe en wat bij de aflevering van de door mij gekochte auto. Erg tevreden tot nu toe. Wat mij betreft een erg goed adres om voor je auto te komen!

heel goed

leuk auto bedrijf auto hommel. betrouwbaarheid. gastvrijheid

Het was weer prima!

Wederom als vanouds! Deze keer voornamelijk geholpen door Marcel i.v.m. schadeherstel. Vanaf begin tot het einde van de gehele procedure werd alles weer prima geregeld, van de kop koffie tot en met de leenauto! Ik kon alles met een gerust hart aan hem overlaten en uiteindelijk kon ik met mijn eigen auto, die er weer als nieuw uitzag, op weg! Kortom, top!

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Prettig en ongedwongen

Ik ben fijn geholpen door Randy. Nu kan ik niet over het hele verkoopteam oordelen, maar in ieder geval geldt voor Randy dat het niet de autoverkoper is zoals je die voorheen had: dwingend en glad. Randy is rustig, geeft je alle tijd en vindt het belangrijk dat je achter je keuze staat in plaats van dat hij snel een streepje kan zetten achter zijn verkoopcijfers. Ook het proces na aankoop verliep soepel en zonder problemen. Erg tevreden dus!

Prima bedrijf

Al een paar jaar kom ik bij dit bedrijf en heb ik alleen maar positieve reacties

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

nette afhandeling maar inhoudelijk kan ik het niet beoordelen

Correcte afhandeling van een klein onderhoudsbeurt. Rekening wel erg hoog.

Goede service en klantvriendelijke benadering

Goede service en klantvriendelijke benadering

Klant vriendelijk.

Prettig ontvangen

Prettig ontvangen, nette uitleg van de uitvoering, auto gewassen, en altijd koffie klaar

Uitstekende garage bedrijf

Autogarage bedrijf van Hommel heeft mij goed geholpen

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Je weet waar je aan toe bent

• Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto

Een bedrijf waar je je een klant voelt.

26 juli hebben we onze auto opgehaald. Verkoper heeft alles netjes afgehandeld en nam alle tijd. Verder goede uitleg gehad. Een bedrijf waar je je nog klant voelt. Zeer gastvrij en nemen de tijd.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

Ook deze keer weer uitstekend geholpen.

• Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

Zeer professionele benadering van de klant - ik raad 10/10☺️ aan

Eerlijke no-nonsens autobedrijf

Prettige ontvangst. Niets opdringerigs. Persoonlijke benadering. Geen opdringerige verkooppraatjes. Er wordt ruim de tijd aan je besteed. Er hoeft niet vooraf een afspraak gemaakt te worden voor een proefrit of gesprek. Kortom, fijn bedrijf.

Average

I booked a car that cost approximate 20,000 euros. And i have opted for the delivery package also. But when i came to pick up, car had food waste from previous owner near cup holder near front central console. Not good interior cleaning.

• Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

snelle en prettige samenwerking sinds de dag dat wij onze auto bij U kochten

vriendelijke en duidelijke contacten met uw bedrijf

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Heel fijn en correct geholpen

Mijn ervaring is erg goed, fijn team en correct

• Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

Garage all in!goed gevoel en propere showroom

Even opzoek naar grotere auto stopte hier even met motor voor een kijkje en koffie ik sprak met 1vn de verkopers R en eigelijk vn het eerste moment een goed gevoel bij alles maakte een proefrit en afspraken die heel netjes nagekomen werden! Paar maand later deed de airco vervelend en kwam ik bij D terecht hoofd vn de werkplaats en kon de zelfde dag nog terecht!al bij al ik weet waar ik waarschijnlijk m'n opvolger aankoop is zeker een stopje waard als je een auto zoekt er staat voor elks wat wilt en heb je een slecht gevoel dan ga je door en heb je goeie koffie gehad (;

Goede service..

Goede ervaring, altijd vriendelijk.

Penningweg 1

4879 AE Etten-leur

Over Auto Hommel

Auto Hommel uit Etten-Leur is een begrip in het zuiden van het land. Eén van de oudste familiebedrijven waar wij ontzettend trots op zijn! 1 team, 1 locatie en met 1 taak: u voorzien van mobiliteit in de grootste zin van het woord. Wij bieden u kwalitatief goede occasions, maar ook het onderhoud, APK, schade verzorgen wij voor u vanuit onze locatie in Etten-Leur aan de Penningweg 1. Bij ons staat klanttevredenheid, gastvrijheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Naast betrouwbaarheid en service onderscheiden wij ons door een sterke klantgerichte aanpak. We zijn dan ook bijzonder trots op onze 9,3 klantenbeoordeling. Bekijk deze eens op onze website: www.autohommel.nl.