Ik heb het enorm getroffen met zo\'n goede, spontane en geduldige begeleiding van Jelmer Storm! Ik had heel veel faalangst en het was een hele hoge drempel om te beginnen met lessen. Ik ben 38 jaar en had nooit gedacht dat het mij zou lukken om nog mijn rijbewijs te halen. En dan gewoon in 1x afrijden. Ik adviseer iedereen om bij de autorijschool Storm te gaan lessen. In het begin gesprek word je goed ingelicht en zijn de vragen altijd welkom.
Ik heb heel goed ervaring met Autorijschool Storm. Hij is gespecialiseerd in rijangst, mensen die probleem hebben met faalangst, hij is heel geduldig .
Een 10 staat zo overdreven, vandaar een 9, maar ik ben werkelijk in alle opzichten heel enthousiast over deze rijschool! Fantastische begeleiding, zeer toegewijd en deskundig! Maar vooral ook zeer plezierig en aangenaam, ook wat waard. Elke les kreeg je de volledige aandacht en er werd niet op 5 minuten gekeken. Echt super!
Jaren lang heb ik er tegenop gekeken om autorijles te nemen. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en me aangemeld bij Autorijschool Storm. Bij Autorijschool Storm word op een rustige, duidelijke en gezellige manier lesgegeven. Op deze manier keek ik naar elke rijles uit in plaats van er tegen op. Dankzij de goede manier van lesgeven en begeleiding ben ik in 1x geslaagd. Nogmaals bedankt voor alles Jelmer!
Ik denk dat ik de beste begeleiding heb gehad bij het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan, tenminste ik heb het als moeilijk ervaren. De begeleiding tijdens het rijden was top, veel besproken, indien nodig, en erg leerzaam. Ik heb altijd het volste vertrouwen in mijn instructeur gehad. Hij geeft je vertrouwen en gaat het gesprek met je aan, waarbij er ook naar mij werd geluisterd. Bovendien waren de lessen inhoudelijk goed en was er ook ruimte voor gesprekken over ditjes en datjes, wat het voor mij een stuk aangenamer maakte. Afspraken werden goed nagekomen en indien nodig werd er naar oplossingen gezocht om bijvoorbeeld een les te verplaatsen of iets dergelijks. Elke les was er voldoende uitdaging. Erg fijn was het ook dat je een vol uur les had en je bij de deur werd opgehaald en afgezet zonder dat je de volgende klant hoefde op te halen, waardoor je ook de tijd en ruimte had om een en ander na te bespreken.
Goed, Leerzaam, gezellig, prettige sfeer. Wanneer een leerling moeite heeft met een deel van het auto rijden, is het mogelijk dat hier \'spelletjes\' op worden verzonnen die hele leerzaam zijn.
Ik heb het altijd heel erg leuk gehad en de juiste begeleiding gehad. Dankjewel voor de super leuke lessen!
Prettige rijschool waar ik rustig en met veel plezier mijn rijlessen heb kunnen volgen.
Geduldig, begripvol, ervaren, professioneel en volledig afgestemd op de behoefte van elke leerling. Maar ook tijd voor een grapje en een praatje.
Heel leuke en leerzame tijd gehad bij Autorijschool Storm. Meteen al bij de intake een positief gevoel gekregen. Tijdens de lessen duidelijke en rustige uitleg gehad van Jelmer. Je wordt niet alleen klaargestoomd voor het rijexamen zelf, maar ook op vele andere facetten van het autorijden.
Prima ervaring, gezellig en kundig. Het beste wordt van de cursist en zichzelf geëist, dit resulteert in een hoog slagingspercentage
De beste rijschool van Leeuwarden!
Erg goed, ik heb leuke lessen gehad en nu in één keer mijn rijbewijs gehaald Er was veel aandacht voor me
Een dikke 10!
Geweldige rijschool om goed en met vertrouwen te leren rijden en slagen. Geen tijdverlies door de voorganger terug te brengen en de volgende op te halen, maar 60 min geconcentreerd rijplezier.
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn zeer goed, omdat ik het moeilijk vond om te rijden en wat aan de bange kant was met ik opzoek gegaan naar een rijschool die daar wat mee kon helpen! zo ben ik bij storm gekomen, ik heb fijn gereden en het geduld en vertrouwen dat ze in je hebben vind ik helemaal top!
Ook ik heb fijne en gezellige lessen gehad bij deze rijschool, er wordt op een relaxte en gezellige manier lesgegeven en natuurlijk gelachen, de vriendelijke benadering heeft mij goed gedaan,als je iets niet begrijpt, dan wordt het op een rustige manier opnieuw uitgelegd, ik ben ook heel goed begeleid naar mijn examen toe en wist waar ik nog aan moest werken om te kunnen slagen, en ben hierdoor in 1 keer geslaagd!jaja dankzij de goede begeleiding van Rene!, ik beveel deze rijschool zeker aan..
Ik ben heel erg tevreden over rijschool Storm. Ik kwam bij deze rijschool terecht toen ik bij een andere rijschool was gezakt op mijn examen en merkte dat ik niet veel verder kwam. Het was de beste keuze die ik kon maken. Jelmer legde heel duidelijk uit en was nooit geërgerd: de sfeer was altijd goed. Ook op momenten dat ik het niet zag zitten, en die waren er best vaak, wist hij me telkens weer te motiveren. Ik zou waarschijnlijk nooit mijn rijbewijs gehaald hebben als ik niet de overstap had gemaakt naar Storm.
De Malus 113
8934CW Leeuwarden