Klantvriendelijk, betrouwbaar.

Bijzonder prettig bedrijf.

Vriendelijk behulpzaam eerlijk en zeer kundig

Vakmensen die luisteren en meedenken. Geweldig.

super geholpen

klant vriendelijk, zoeken naar een oplossing om je te helpen, zoals een vervangende auto

zeer professioneel ook qua equipment

zeer goed

prima service!

Ik breng mijn auto altijd met vertrouwen bij Arco en zijn collega's!

Goed in service, bekwaamheid, faire prijzen en gezellige plaats om te zijn

alles volgens afspraak

alles volgens afspraak en perfect geholpen.

Service, kwaliteit en vriendelijkheid boven verwachting.

De airco kon niet gevuld worden bij mijn eigen garage en werd door verwezen naar autobedrijf Borgo. Kon de zelfde dag geholpen worden. Ben vriendelijk en correct geholpen met duidelijke instructies wat er te verwachten viel. Garage ziet er netjes uit en er is een mogelijkheid om te wachten in een aparte wachtruimte.

goede service

afspraak gemaakt en word ook nagekomen !!!!

Heel tevreden over de snelle service en klantvriendelijke behandeling

Heel erg prettig geholpen

Adequaat en constructief geholpen

Prima service, bekwame mensen.

Zijn van alle markten thuis, heel transparant, goede service. Heel tevreden.

Zeer betrouwbaar autobedrijf

Borgo is een zeer betrouwbaar autobedrijf. Als je een probleem hebt met je auto, vinden zij een oplossing. Klantvriendelijkheid is heel groot.

Top service

Altijd goed bij Arco en zijn mannen. Eerlijke prijzen en zeer goede service. Thanks weer jongens kan weer veilig de weg op.

Last minute topservice

Ik heb op vrijdagmiddag aangeven dat ik graag mijn winterbanden om wilde ruilen voor zomerbanden ivm last minute vooorjaarsvakantie naar de zon. Er was op dat moment geen ruimte in de planning. Aangegeven dat ik ze dan zelf thuis wel zou omzetten. Bij het ophalen van de banden werd er toch tijd gemaakt en heeft Borgo deze gewisseld. Een aangename verrassing. Top geregeld Arco.

Zeer goede service.

Goed in spelen op de omstandigheden. Zijn meegaand om een afspraak op korte termijn te plannen. Afspraak is afspraak.

Al jaren klant. Altijd goede service en word klantvriendelijk behandeld

Goed geholpen, oplossingen bij de hand

Deskundig advies, goede service.

Top bedrijf, goede service, zeer klantvriendelijk

Als u een goede auto zoekt, bij een goed bedrijf kies Borgo. Zeer klantvriendelijk, zeer oplossingsgericht. Gewoon een top bedrijf Een dikke 10!!!!

ultieme ontzorging

een auto onderhouden is duur genoeg dan zit je niet te wachten op kosten die eigenlijk nog niet nodig zijn. Meedenken is dan de ultieme ontzorging. Een gemotiveerde verklaring de geruststelling en de rekening geeft je dan niet het idee getild te zijn. Hoewel jullie aardig zijn en naar tevredenheid je werk verrichten hoop ik je niet gauw weer te zien. Tot de volgende keer.

Prima en snel geholpen.

Wederom was alles in Goed overleg. Voor en na de reparatie. Top

Fijn geholpen!

Fijne betrouwbare service

Zeer goede service

Staat altijd klaar voor een luisterend oor en een goed advies.

Zeer vriendelijk en vakkundige mensen

Iedereen is altijd even vriendelijk. Ik voelde mij hier op mijn gemak ; geen nummer maar gewoon een persoon, er wordt geluisterd naar je !

Rijksstraatweg 17

2988BA Ridderkerk