Prettige BE dag gehad met Eddy

Duidelijk en rustige instructie bij een ontspannen sfeer.

Super!

Heel fijn en super goed geholpen met een duo opleiding voor BE. Ook beide instructeurs legde alles super goed en fijn uit!

Goed begeleid

Fijn begeleid en goede uitleg.

Erg fijn en goed.

Een fijne sfeer in de auto en bij belangrijke bewegingen op de weg goede tips gegeven

Uitstekende begeleiding.

Fijne lessen gehad met Stan en Marco. Instructeuren gaven me het vertrouwen en de begeleiding die ik nodig had om te slagen.

Goede lessen, fijne instructeur (Marco), rustige begeleiding

Goede uitleg en tips zorgde voor een snel goed resultaat.

Heldere uitleg en vooral blij dat ik het gehaald heb.

Duurde lang maar heb het gehaald.

Koste wel iets meer dan andere rijscholen en moest 4 keer op maar heb het gehaald en de leeraren gaven goede begeleiding.

Top.

Het waren super fijne lessen en altijd met plezier.

Erg gezellig en leerzaam!

Ik had een super enthousiaste instructeur die graag hielp en flexibel was. Al met al een goede ervaring gehad

Super gezellig en goede instructie

Gezellige sfeer en goede instructie

Goede begeleiding naar je rijbewijs!

Ik heb mijn rijlessen bij rijschool Jan Heezen als zeer fijn ervaren! Mijn rij instructrice was erg betrokken, geduldig en nam de juiste tijd voor moeilijke oefeningen. Weten goed hoe ze met faalangst en perfectionisme van een leerling moeten omgaan. Ook kantoor is goed te benaderen voor hulp en vragen. Ze luisteren goed naar je vraag en zoeken samen met de leerling naar de beste oplossing. De rijschool zit in de middenmoot qua prijzen, maar het is zeker de investering waard. Ik ben dus erg blij met de begeleiding die ik heb gehad om mijn rijbewijs te halen!

Rijles was leuk

ik vond rijles erg leuk

Heel leerzaam

Prettige rijlessen gehad. Vragen worden duidelijk beantwoord met visuele voorbeelden. Proefexamen was een fijne ervaring voor het rijexamen.

Uitstekende rijschool

Hele gezellige en zeer leerzame rijschool, ideaal om je BE te halen. De andere rijbewijzen lijkt mij hier zeker uitstekend te halen zijn

Instructeur geeft goede uitleg en is geduldig. Administratie doet ook goed hun werk, krijg alles tijdig door.

Super!

Rijlessen bij Marco gevolgd en heb dit altijd super fijn ervaren! Hij bleef rustig en legde alles goed en duidelijk uit. Heel erg bedankt Marco!

Very good

Stan was a very good instructor, he made me feel very comfortable in the car, his instructions were always clear, and most importantly for me he never got mad if I made any mistakes and just explained and corrected the mistakes calmly.

Leerzaam én leuk

Heb het super gezellig gehad met ons Rob en ik kon er nog veel van leren ook!

Heel leuk en goed

Gewoon heel gezellig en leerzaam

Fijne lessen

Fijne lessen met aardige en eerlijke rij instructeur!

Erg tevreden

Mijn aanhanger rijbewijs bij jullie behaald. En ben erg tevreden over hoe het is gelopen. (De les en de communicatie) complimenten

Fijne, rustige en goede uitleg op de weg

Fijne rijervaring, en goede uitleg!

Fijne ervaring

top instructrice!! (kim)

Ik heb hier veilig leren auto rijden

Samen met mijn rijinstructeur heb ik 25 lessen gehad en in die lessen op een fijn en aangename manier veilig auto leren rijden.

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219