Hele fijne rijschool en rij instructeur!

Altijd fijne rijlessen gehad

Super !!

Ben bij Bob van rooij in een x geslaagd echt een top gozer

Fijne rij-instructeur en lessen

Fijne lessen en ik voelde me erg op me gemak !!

Goede en leuke BE les gehad

Voel me super op het gemak en ging ook vlot door het examen heen met de juiste examinator

duidelijk en snel geholpen

Een keertje binnengelopen om te vragen hoe het zit met het aanhanger rijbewijs halen. Snel geholpen en een prettige les gehad.

Goede duidelijke lessen gehad . Erg leerzaam.

Eddy legt goed uit. Zorgt dat je alle belangrijke lessen meekrijgt voor het examen. Kan hem zeker aanraden Thanks Eddy

geweldig

fijne instrukteurs die rustig alles uitleggen en meedenken.

Zeker een aanrader. Leert veilig en goed omgaan met verkeer

Dit is een prima rijschool

Ik heb heel lang een traject gevolgd wat ook wel iets minder geld had kunnen kosten, maar karol en kris hebben mij goed leren lessen!

Duidelijk en fijne uitleg!

Examen goed gegaan, dankzij duidelijke en fijne uitleg, met handige tips op de juiste monenten

Ontzettende prettige instrukteurs

Goede duidelijke uitleg en je wordt snel geholpen

Super!!

Mijn examen in een keer gehaald. Super fijne les, duidelijke uitleg. Van ons Kim

Gelijk 1e keer geslaagd!

Fijne tijd gehad met Eddy. Goed les en veel geduld!! Ben erg tevreden!

Jan Heezen is een fijne en klantvriendelijke rijschool die de leerling voorop zet.

Mijn ervaring met Jan Heezen is heel positief, ze zijn erg meewerkend en zeer vriendelijk. Ze hebben her beste voor met de leerling en doen er alles aan diegene veilig en snel auto te leren rijden. Ik zou geen andere rijschool gewild hebben dan Jan heezen

Prima! BE in een dag met Eddy

Alles goed geregeld en in 1 keer geslaagd

Super, goeie uitleg. Alles na wens!! Super blij met rijschool heezen

Je begint super makkelijk, ze ijdel samen met je examenroutes na maten het super goed gaat. De instructeurs doen een praatje met je! Ik ben erg blij dat ik me rijbewijs heb gehaald met de hulp van rijschool heezen. Ik raad mensen aan om jezelf in te schrijven!!

Goede en duidelijke uitleg

Goede uitleg over dingen die nog wat beter kunnen. Zelf gelukkig ook aan kunnen geven wat ik nog wil oefenen, dat was erg fijn.

Ik had geen betere instructeurs/rijschool kunnen wensen!

Supergoede rijlessen gehad, daarbij ook enthousiaste instructeurs!

Hele fijne rijschool met duidelijke communicatie!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij rijschool heezen. Ik wil met name Rob bedanken voor de fijne begeleiding!

Heel relaxed en leuk leren

Leren ging makkelijk fouten werden goed opgevat en uitgelegd. In 1x geslaagd door Julie

uitstekend geholpen

Met de juiste uitleg en hulp ben ik in één keer geslaagd. Ik ben super goed geholpen door Marco en john, ik raad iedereen aan om hier aan de slag te gaan en succes te behalen!

Een goede instructrice

Ik heb hier zo’n 7 maanden rijlessen gevolgd van Julie van Dooren. Ik heb hier ontzettend veel geleerd en ben heel blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Ik raad het aan hier rijlessen te volgen

Very nice experience

Friendly and professional instructor and business. I can definitely recommend Rijschool Jan Heezen.

Super toffe rijschool

Super aardige instructeurs, hele fijne service voor de lessen en snel en makkelijk bereikbaar.

Ik vind het een goede rijschool.

Ik ben erg tevreden over deze rijschool. Ik ben goed begeleid.

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219