Hele fijne rijschool en zeker een aanrader!

De dagopleiding BE hier gevolgd. Ontvangst is goed en de rijopleiding wordt op een hele prettige en kundige manier gegeven door de rij instructeur Stefan. Veel geleerd in korte tijd in een prettige setting dus zeker een aanrader!

Leerzaam, prettig, en simpelweg een fijne ervaring

Jan Heezen uit Aalst werd aangeraden door mijn vrienden. Met het theorie pakket heb ik in één keer mijn theorie examen gehaald. De lessen van Kris hebben ervoor gezorgd dat ik vervolgens in één keer mijn rijbewijs heb gehaald. Ook de moeite die op kantoor is gedaan heb ik alles als erg prettig ervaren.

Super Rijschool, meedenkend en goed kantoor personeel

Helemaal top!

Fijne uitleg en correcties! Complimenten waren fijn waardoor ik me zeker voelde!

Great experience

I had a great experience. They are very organised, and communication with the team is easy. A special thanks to Rob - an amazing driving instructor. The car was new, and conformable, and all classes started on time. I definitely recommend Rijschool Heezen.

Fijne rijschool

Met veel plezier bij Rijschool Jan Heezen mijn BE-rijbewijs gehaald. Goede instructeur, en fijne sfeer, veel geleerd ook. Het plannen van de les was soms wat lastig, vanwege drukke agenda's. Maar altijd netjes opgelost.

In een keer geslaagd zegt genoeg!

Voor alles in één keer geslaagd, dat zegt genoeg!

Super rijschool

Hele goede begeleiding. Fijne instructeurs echt een aanrader.

Goede rijschool met perfecte lerares.

Geweldige rijschool. Ondanks dat ik niet meer de jongste ben en weinig tijd heb om te lessen hebben we het toch goed kunnen regelen. Fijne mensen werken er en de motor-rij-lerares was super fijn, erg ervaren en neemt echt de tijd voor je en is erg geduldig. Super bedankt. Ik heb m'n rijbewijs er weliswaar 8 maanden over gedaan, maar dat komt omdat ik niet elke week kon lessen.

Goede begeleiding!

Ik heb mijn aanhanger (BE) en motor (A) rijbewijs allen gehaald in 1x. Hele goede begeleiding van John (BE) en Tamara (A) gehad, ze voelen goed aan hoe en aan welke knoppen gedraaid moet worden om de informatie duidelijk over te brengen. Ook de dames van kantoor zijn erg behulpzaam geweest en hebben ze het voor elkaar gekregen om mijn AVD examen van begin september naar begin juli te verplaatsen ondanks deze drukke tijden bij CBR. Kortom, aanrader om hier te gaan lessen.

Kundig, professioneel en flexibel, TOP!

Goede rijschool! Zeer kundige instructrice voor het A-rijbewijs en zeer flexibele collega's op de administratie. Doen er alles aan om de je examen bij het CBR naar voren te halen. Mijn oorspronkelijke examen was gepland op 18 augustus en ik kon uiteindelijk al op examen op 21 juni! Dankzij Rijschool Jan Heezen!

Helemaal top

Een goed half jaar terug zei ik nog "motorrijden, dat is niets voor mij, doodeng" Nu geslaagd en kan niet wachten tot het pasje binnen is en ik samen met mijn man kan gaan rijden, is toch een hele andere ervaring dan achterop. Tamara, super fijn dat je zo geduldig met me was, dank je wel...je bent een topper

Super rijschool

Fijne lessen elke week gehad en veel mogelijkheden kwa planning van de rijlessen.

Beter kan niet!

Fantastische, persoonlijke rijschool. Vriendelijke medewerkers en een zeer kundige instructrice voor de motorrijlessen! Heldere communicatie vanaf het begin en daarnaast duidelijke pakketten met een heel fijn extraatje; als je een pakket hoger pakt en minder lessen nodig hebt, krijg je de lessen die je over hebt gecrediteerd tegen het tarief van je pakket. En wat ik het meest fijn vond; geen onzin.. gewoon lekker lessen en als je er klaar voor bent, ga je op examen. Geen onnodige lessen of tijdrekken, dus niets teveel betaald. En daarnaast werd dagelijks gekeken of de examens naar voren konden worden gehaald. Hierdoor in mei afgereden in plaats van in juli! Bedankt rijschool Heezen!

Onze zoon heeft prima begeleiding gehad met zijn scooter rijlessen! Was erg te spreken over Tamara! Ondanks t slechte weer de eerste keer geslaagd ! Top

Fijne lessen

Fijne rijlessen veel doorgenomen

Goede rij instructeur en behulpzame werknemers

Ik ben vanaf het begin met theorie tot aan het praktijkexamen goed geholpen.

Zeer goede rijschool

Bij rijschool Heezen heb ik mijn motor en E achter B rijbewijs behaald. Goede en bekwame instructeurs. Een aanrader!

Echt een super fijne rijschool

Ik heb een super fijne tijd gehad bij Rijschool Heeze, en ben in 1 keer geslaagd. Vriendelijke mensen die er werken. En fijne instructrice. Werd goed geholpen overal. Echt een super rijschool

Erg professioneel en super goede begeleiding!

Heb in zeer korte tijd en op een leuke professionele manier het motorrijbewijs kunnen halen ! Tamara en collega’s bedankt

Super fijne ervaring

Veel geleerd in korte tijd en echt leuk om te lessen!

Fijn

Fijne en goede lessen. Duidelijkheid tijdens de les. Vriendelijk en zoeken graag naar oplossing

No nonsens rijschool!! Doen wat ze beloven!!

In 1 dag mijn BE gehaald!! Mede namens instructeur John P. Gewoon doen wat hij zegt, dan komt het goed. Prima vent. Dank!

Persoonlijke aandacht en heel flexibel!

Ik heb mijn automaat rijbewijs gehaald en ik heb de lessen als zeer prettig ervaren. Er was aandacht voor mijn faalangst en hier ben ik goed doorheen gecoacht. Bovendien waren ze heel flexibel in de lestijden, altijd fijn. Zeker aan te raden!

Ik heb net mijn scooter rijbewijs gehaald en ben erg tevreden over de lessen en de instructeurs.

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219