Geweldige service en duidelijk leren rijden

Geweldig geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. Altijd duidelijk en rustig de tijd krijgen om auto te leren auto rijden

Tamara is een goede instructrice met veel geduld. Maar we moeten zeker ook het team binnen niet vergeten! Hier wordt ook alles snel en goed geregeld! Ga zo door!

Super!

Heel fijne rijschool. Ben in 1 keer geslaagd. Alles werd duidelijk uitgelegd en in een fijn leertempo. Examens werden snel ingepland, hoefde ik me bijna geen zorgen over te maken. Heel flexibel, (bijna) altijd mogelijk om een les te verzetten. Gezellige sfeer in de auto. Afgezien van het oponthoud door corona ging alles vrij vlot.

Goede persoonlijke begeleiding.

Erg fijne lessen gehad, instructrice gaf begeleiding op de persoon gericht. Dit werkt erg goed, hierdoor in een keer geslaagd.

Goede ervaring

Geweldige ervaring bij BE

Goede begeleiding gekregen en goede tips! Met alle dank aan Paul die mijn zenuwen goed de baas kon en me op mijn gemak stelde. Ook de begeleiding naar mijn examen toe was geweldig.

Super Rijschool

Ik ben erg tevreden met mijn rijlessen bij rijschool Jan Heezen. Ik heb iedereen met wie ik contact had als erg vriendelijk ervaren en ik voelde me goed voorbereid op het examen.

Klant staat op één en goede begeleiding

Goede begeleiding van Jack voor mijn BE rijbewijs. Ondanks Corona alles goed geregeld en snel geholpen. Beveel ik Rijschool Heezen aan? Ja zeker!

vriendelijke mensen die tijd maken voor jou.

een vriendelijke team die ruim tijd maakt om rustig je dingen goed te leren. Er word goed geluisterd waar jou valkuilen zijn om zo meer zelf verzekerd op de weg te zijn.

Goed geholpen fijne instructeuren

Word goed geholpen en begeleid

Leuke ervaring erbij!

Leuke tijd gehad.

Super goede begeleiding

Ondanks dat het de eerste keer niet gelukt was, wat zeker niet door de Instucteur kwam. Bij tweede keer gelaagd. Jullie denken super mee om te realiseren dat ik binnen een week ook mijn her examen mocht doen. Bedankt voor jullie geweldige begeleiding en een super leuke ervaring om met zo’n mooi span de weg op te mogen.

Rijlessen van hoge kwaliteit

Naast de hoge kwaliteit van de rijlessen is al het personeel zeer vriendelijk en klantgericht. Helaas door persoonlijke omstandigheden mijn examen een paar keer moeten verzetten wat geen probleem was. De rijschool dacht mee in oplossingen.

Het was echt super leuk en fijn bij jullie. Ben blij dat ik dit bij jullie heb gedaan

Fijne lessen!

Ik vond de lessen erg fijn en ook gezellig met mijn instructeur. Ook heb ik gekozen om een dag door Limburg te rijden. Dit heeft me heel erg geholpen. Bedankt! De app voor het plannen was wel een beetje vaag dus dat vond ik minder fijn.

Hele fijne rijschool

Hele flexibele rijschool, echt fijn! Op het moment dat mijn eigen rijinstructeur niet kon dan werd er voor die week gewoon een andere instructeur geregeld en zo kon ik dus goed doorblijven rijden. Dit vond ik echt heel fijn

streng maar vakkundig wordt je klaargestoomd tot een goede chauffeur

positief, veel geleerd. Als men aangeeft dat je er klaar voor bent, dan kan je daar ook op vertrouwen.

Top!

Hele fijne ervaring, vriendelijk personeel en erg behulpzaam. Ik raad rijschool Heezen zeker aan!

Top rijschool

Gewoon top!

Met een ervaren instructeur en fijne auto met aanhanger ben je goed voorbereid op het examen!

De Dodge RAM 1500 automaat is een topauto om in te rijden, dat maakt het lessen al een stuk prettiger. Met John als ervaren chauffeur geeft hij de juiste tips en aanwijzingen om ervoor te zorgen dat je het examen zelfverzekerd aflegt.

Goeie rijschool

Ik vond lessen nooit erg en ben in een keer geslaagd dus ik heb het altijd goed ervaren

Een top-rijschool met fijne mensen

Rijschool Jan Heezen is een rijschool in Waalre (bij Eindhoven) met fijne instructeurs waar de veiligheid en kwaliteit voorop staat. Ik heb zowel mijn brommer- auto als aanhanger-rijbewijs gehaald bij Jan Heezen. Het feit dat instructeurs zich volledig richten op de beste manier om jou als leerling goed te leren rijden zorgt niet alleen voor een goede rijopleiding waar je de rest van je leven nog plezier van hebt. Het zorgt er ook voor dat je ècht veilig de weg op gaat. Bij Rijschool Jan Heezen is de service top en het aanbod groot (theorie, bromfiets, motor, auto, aanhanger, vaarbewijs, rijlessen voor mensen met een diagnose autisme of ADHD). Je kunt het zo gek niet bedenken of Rijschool Heezen zorgt ervoor dat je veilig de weg op gaat na het halen van je rijbewijs en ook nog voor een goede prijs!

Een hele fijne, persoonlijke rijschool!

Mijn ervaring bij Rijschool Jan Heezen was eigenlijk heel goed! Ik heb hele fijne lessen gehad bij Jack. Soms was hij wel een beetje streng maar hij leert je toch op een correcte en goede manier rijden. Natuurlijk was er ook altijd genoeg tijd voor een leuk gesprek in de lesauto. Bedankt, Jack! Ik ben uiteindelijk de twee keer geslaagd omdat ik de eerste keer ontzettend zenuwachtig was. Mijn herexamen kon ondanks de corona tijd weer heel snel worden ingepland. Ook het contact met de rijschool via de telefoon liep heel goed. Er word snel opgenomen en Sandra en Karin staan altijd klaar om je te helpen. Ook wil ik bij deze instructeur Stefan bedanken voor de fijne en gezellige dagrit. Ik raad deze rijschool dan ook zeker aan als je kiest kwaliteit. Rijschool Jan Heezen, bedankt!

Volgens mij Jullie leren hartstikke goed aan voor jullie leerlingen alleen maar jullie hebben heel te weinige kens over de buitenland vooral uit african zoals ik dus jullie moeten hier een beetje werken hoe je goed om gaan met iemand die spreekt geen voldoende Nederland

goed en gezellig

alles verliep goed, goede communicatie. met plezier rijles gehad

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219