Goed georganiseerd en duidelijke planning. Doelen worden goed begehouden.

Helder en duidelijk

Vriendelijke stem die duidelijk alles uitlegt via het oortje

Heb het echt naar mijn zin gehad!

Nou ken ik maar 1 instructeur en kan ik dus niks vertellen over de rest, maar, de instructeur die ik had heeft me wel echt ontzettend goed geholpen. Ik ben echt ontzettend blij dat ik voor deze rijschool ben gegaan!

Een super goede rijschool!

Ik begon rond juli met mijn auto en theorie cursus. Ik volgde de theorie cursus en dit was mij goed afgegaan. Waardoor ik in een keer mijn theorie behaalde. Ook de rijlessen bij Esther waren super fijn. Ze was duidelijk en direct wat ik nodig had. Als mensen vragen welken Rijschool ze moeten kiezen. Dan raad ik Jan Heezen aan!

Fijne rijschool met duidelijke uitleg!

Ik heb leuke rijlessen gehad met fijne en duidelijke uitleg.

Goede instructeur en goede lessen

De lessen die ik kreeg waren altijd heel comfortabel. De instructeur was aardig en kwam altijd op tijd.

Goed, fijne rijles gehad!

Ik ben de eerste keer gezakt. Dat is natuurlijk vervelend, maar gelukkig ben ik de tweede keer geslaagd dankzij de goede rijlessen!

Fijne lessen, en Bram is een fijne geduldige instructeur.

Harstikke leuk en je leert ook nog eens wat.

Het is een vriendelijke en betrokken rijschool. Ze houden goed rekening met jouw eigen tempo. En wanneer je er voor kiest om helemaal in Enschede je theorie-examen te doen, dan is dat geen probleem. Er op terug kijkend was het fijn lessen en heb ik er veel plezier aan beleefd.

Professioneel en gemoedelijk.

Voor mij voelde elk bezoek aan de rijschool een beetje als thuiskomen, maar buiten de vriendelijkheid en gemoedelijkheid, staat de professionaliteit natuurlijk voorop en die is absoluut aanwezig, zowel intern als bij de instructeurs en het onderhoud van de motorfietsen. Uiterst aanbevelingswaardig dus!!!!!

Top begeleiding

Super fijne rijschool en met name Tamara mijn instructrice echt hele fijne lessen gehad.

Goede uitleg en duidelijk.

Afspraken worden goed nagekomen, en van tevoren uitgelegd als er aanpassingen zijn en waarom. Rijschool Jan Heeze denkt mee in het behalen van uw certificaat of rijbewijs.

De service is ruim voldoende.

De communicatie verliep goed.

Superveel geleerd in 2 dag

Mijn ervaring met deze rijschool is zeer goed. Hele goede aanwijzingen waar je veel van opsteekt. Direct maar wel zodat je het onthoudt. Ben zeer tevreden over deze rijschool.

Fijne rijschool met goed personeel

Tamara was een super instructrice en heeft me heel goed geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs. De rijschool verder is ook heel fijn, het personeel is super aardig en wordt vaak gelachen.

Fijne les en lesgevers

Topp

Goede rijschool, zeker een aanrader!

Zeer fijne auto rijlessen gehad! Er wordt duidelijk uitgelegd en gekeken naar je persoonlijke situatie en waar nodig daarop geanticipeerd.

Het is een goede rijschool

Dat het een fijne rijschool is en dat ik met mijn rijinstructeur goed overweg kon

Goede instructeur!

Erg duidelijke en behulpzame instructeur

Motor rijles volgen bij Tamara was gewoon dikke prima!

Eigenlijk niks spannends aan te merken, alles was altijd dik in orde, materiaal, lessen, motor etc.

Ja gewoon top, ontzettende strakke en goede lessen.

Ik heb in 5 dagen mijn praktijk examen gehaald, elke dag les gehad. Gewoon top, alles klopte. Lessen waren perfect, ik kom zelf uit Friesland maar ik was door Jan snel bekend in Brabant. In 1 keer geslaagd! Bedankt rijschool Jan Heezen. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Op een heel prettige manier veel geleerd van John

In een mooie combinatie auto+aanhanger mijn E achter B gehaald. Met instructeur John prettig gelest, wist me goed te motiveren om er alles uit te halen.

Fijne rijschool!

Fijne rijlessen en goede ondersteuning examen gehad!

Goede rijschool. Echte aanrader.

Top lessen gehad. Altijd prima geholpen. Zeer zeker een aanrader.

De lessen werden goed en duidelijk gegeven.

Een fijne rijschool waar je mee afspraken kunt maken. en afspraken na komt

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219