Erg goed, prettig verlopen

Fijn, goede communicatie en uitleg

Goede kwaliteit lessen

Iedere leerling krijgt de aandacht die voor hun nodig is. De sfeer is erg goed. De lessen zijn ook van goede kwaliteit. Stel het klikt niet met je rij-instructeur, dan zoek je samen naar een oplossing. Zowel voor mijn theorie als rijexamen in 1 keer geslaagd. Een top ervaring bij rijschool Jan Heezen!

fijne begeleiding, goede uitleg

de rijlessen zijn goed verlopen. alles werd duidelijk uitgelegd en ik ben goed voorbereid op mijn examen.

Fijne instructeurs en relaxte sfeer

Ik heb een fijne tijd gehad tijdens m’n rijlessen. De instructeurs en instructrices zijn vriendelijk en ik voel me op m’n gemak tijdens de lessen! Bedankt!

Heel goed

Hele fijne rijlessen gehad van een top instructrice Esther!

Fantastisch

De feedback was heel fijn. Gezellige leeromgeving. De beste rij-instructeur. Hele fijne ervaring gehad.

Prima rijschool.

Helaas wel de eerste 2 keer gezakt, maar gelukkig was 3 keer scheepsrecht.

Veel geleerd tijdens de motorlessen!

Hele fijne motorrijlessen gehad met hele fijne instructeurs. De dagtrip was ook echt leuk en heel leerzaam!

E achter B in 1 dag, helemaal goed!

Fijne dag gehad met een collega samen en John Perreira als instructeur voor E achter B. Met wat ervaring hiervoor gekozen ook onder lichte tijdsdruk maar met de goede begeleiding van de rijschool was het een soepel dagje met mijn examen om 14:00 en mijn collega een uur later. De Dodge is ook echt een fijne auto, altijd genoeg vermogen om de zware kar te trekken en met alle camera's en hulpmiddelen was het goed te doen. Bedankt!!

Top rijschool!

Beste rijschool die er bestaat! Fijn personeel, word altijd vriendelijk geholpen en top rijlessen!

Goede rijlessen en goede verdieping op alles

super goed

gewoon goed toch?

gewoon fijne ervaring. zou ze zo aanbevelen. prettige communicatie. voel als een kleinere rijschool dan ze zijn, en dat is positief.

Alles ging goed ben in een keer geslaagd dankzij mijn instructeur (theorie en praktijk).

Erg vriendelijk en duidelijke afspraken

Super lessen

Goede uitleg over het lessen

Een goede, snelle en veilige opleiding

Na een goede start kwam helaas de coronaperiode tussendoor, desondanks was het na deze periode heel fijn om weer te beginnen! Een snelle en duidelijke manier van lesgeven heeft geleid tot een snel en veilig einde. Dank daarvoor!

Heel tevreden!

Wat een fijne rijschool; vanaf het begin duidelijk over het lesplan, heldere en rustige instructie en vriendelijke mensen! Ik heb hier onlangs mijn motorrijbewijs gehaald; hele fijne lessen gehad, waardoor ik met vertrouwen de weg op ga!

Duidelijke en leerzame lessen gehad!

Een rijschool die flexibel is met plannen en daarnaast fijne rijlessen verzorgd. Ook zeer fijn dat er de mogelijkheid is om meerdere keren te lessen per week.

Top !!!

Ik had de tip gekregen om bij jan heezen te gaan lessen voor mijn motor rijbewijs, het was een uur er heen rijden maar dat was het zeker waard. Ondanks de drukte kon ik al snel beginnen aan een spoed cursus. Ze hebben mij super begeleid en wat ook belangrijk is dat het altijd heel gezellig was. Ondanks mijn faalangst voor examens heb ik alles zeer snel kunnen behalen. Dus kortom zeker een aanrader!!!

Toppie

Fijne rijles docenten

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen

Super!

Goede lessen gekregen van een leuke instructeur! Heel erg tevreden!

Goede lessen en leuke rij instructeur

In iedere rijles leer je weer wat nieuws. Ik was erg blij met mijn instructeur buiten er mee lachen konden we ook erg serieus zijn. Hierdoor heb ik uiteindelijk ook mijn examen gehaald. Bedankt!

Erg fijn

Ondanks dat ik door omstandigheden regelmatig stil heb gelegen, in één keer m'n rijbewijs gehaald! Bram is super eerlijk, en weet precies te zeggen zodat jij het snapt wat te doen.

Leerzaam

Tamara heeft het duidelijk uitgelegd. Ik was best zenuwachtig maar Tamara straalt rust uit. Bedankt

Mijn instructeur was zeer vakkundig. Contact met het kantoor over afspraken was uitstekend. Ik had echt het gevoeld dat iedereen zo samenwerkte om leerlingen zo goed en snel mogelijk voor te bereiden op het halen van het rijbewijs. Top

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219