Super fijne rijschool en leuke instructeur

Ik vond dat ik vanaf dag 1 een fijne rijles heb gehad. Ik vond het heel fijn om John als instructeur te hebben! Aanrader !

In het begin niet erg prettig, na switch van instructeur top sfeer tijdens mijn erg fijne lessen.

Mijn eerste circa 20 lessen, heb ik gehad van een instructeur waar ik totaal geen klik mee had, daarnaast werd mij ook op geen prettige manier verteld waar ik nog op moest letten. Of als ze me het duidelijk vertelde kon ze vervolgens niet uitleggen of tips geven hoe ik dit dan wel in mijn systeem kon krijgen. Mijn laatste les met haar was echter wel eentje waar ik ontzettend veel aan heb gehad. Ik had namelijk ongelofelijk veel moeite met 'ver' vooruitkijken, en na zo'n 20 lessen hebben we eindelijk een stukje gereden waarin ze 5 minuten ieder ding waar ze naar keek aan mij vertelde, dit heeft mij ontzettend geholpen omdat ik sindsdien eindelijk een referentiepunt had. Ik hoop ook dat jullie haar dit laatste als feedback kunnen geven, daarnaast is het ook prettiger als niet alle dingen die ik fout doe bij een oefening opspaart totdat je het als instructeur niet meer trekt, en het er vervolgens als een soort uitbarsting mij daarna verwijdt dat ik iets niet goed genoeg uitvoer, ik denk namelijk niet dat er leerlingen zullen zijn die expres fout gaan rijden... Ik was uiteraard niet de ideale leerling zeker in het begin, daarom liep het oa. zo stroef, erg koppig en wilde in zo min mogelijk lessen het onder de knie krijgen. Nou ik heb nu genoeg verteld over de nare ervaringen bij jullie, nu komen de dingen die ik wel als ontzettend prettig heb ervaren. Het punt waar ik mee wil beginnen is, Jack, wat een top gozer is dat, heerlijk slap ge-ouwehoer, wanneer het kan, maar kan ook aanvoelen wanneer er even wat meer concentratie van de leerling wordt gevergd en het prettig is als hij/zij zich even kan focussen. Verder waren ook de tips die hij gaf aan mij erg fijn, en gaven mij een duidelijk houd vast hoe, wat en wanneer ik iets moest doen. Ook is hij samen met mijn eerdere instructrice, ik noem bewust naam niet want ik weet niet of dit publiek komt te staan, verantwoordelijk geweest dat ik vol vertrouwen mijn examen in ging, en deze vlekkeloos heb kunnen uitrijden!

Menno was een relaxe rij instructeur

Nog een shoutout naar Menno strijder!

Professionele begeleiding

DE plek voor jouw BE rijbewijs......

Mijn ervaring was erg goed.

Ik had een fijne leraar die mij dingen goed uitlegde als ik ze niet snapte. Ik had altijd een goed gevoel over de rijlessen.

Een hele fijne rijschool

Ik heb het lessen als erg prettig ervaren. Er zit een goede opbouw in de lessen, je krijgt goede, bruikbare tips. Er worden hoge eisen gesteld waardoor je goed voorbereid bent op de examens en het participeren in het verkeer.

fijne rijschool

- fijne mensen - duidelijke intructies/instructeur - goede betalingsregeling - aanrader

sterren kan Nooit vandaar de 4.5 sterren. Nog steeds een top prestatie! Ja gewoon super. Maar dat kan ook met John Peirera als instructeur natuurlijk. John helpt je en moedigt je aan. Zonder John was het me in ieder geval niet gelukt met een paar lessen. Over de school zelf heb ik een zeer warm gevoel. Iedereen is er open en sociaal en je wordt er niet als een product af gewerkt. Mijn vriendin zal zeker bij jullie het motorrijbewijs gaan halen! Nogmaals bedankt. En super gedaan.

Perfect geregeld

Snel en goed scooter rijles en examen geregeld

Alles liep goed. Je wordt meteen op een vriendelijke manier op je fouten gewezen zodat je er meteen van leert.

Enorm tevreden over de manier van handelen en heel erg behulpzaam

Een grote aanrader

Bram is fantastisch

Als je de kans krijgt om met Bram te lessen zou ik deze zeker aannemen, fantastische instructeur, duidelijk en uitstekende humor.

Een dag cursus E achter B genomen bij Rijschool Heezen. I.v.m. beschikbaarheid van de instructeur twee ochtenden gemaakt van de dag cursus. Dit is mij erg positief bevallen. Op deze manier heb je nog tijd om alles van de eerste ochtend te verwerken en mee te nemen in de tweede ochtend en uiteindelijk die ochtend ook je examen.

Gezellig en op het gemak leren rijden :)

Ik vond het super leuke lessen veel gelachen en op leergebied heb ik het volgens mij goed geleerd gekregen. Het enige dingetje was de opstart daar had ik wat moeite met de sterke mening van aantal lessen maar desondanks was het alsnog super leuk en relaxt in de auto!

Prettige rijschool

Prettige rijschool met motorinstructeurs die duidelijk en op een stimulerende manier de materie uitleggen. Ook is voor de motor de dagrit aan te raden: leuk een dagje erop uit, waarbij veel rijervaring wordt opgedaan.

Hele fijne rijschool

Goede lessen gehad. En in 1 keer geslaagd

Erg behulpzaam

Heel fijne ervaring, medewerkers waren erg vriendelijk. Zou het zeker aanbevelen.

Goede rijschool en rustige begeleider

Begeleider geeft op een rustige en duidelijke manier aan wat er goed, danwel niet goed gaat.

Excellent

My instructor Stefan met me after I had failed four times. After an intake he immediately told me that I was able to drive and suggested an exam date soon. This no-sense style really showed he was thinking for me and walking in my shoes. He boosted my confidence during the lessons and attended exam even though he had been sick. And the office is very warmhearted and helpful. They were willing to answer my quesitons and went a long way to help me. And I passed. Nice experience.

Top lessen, perfecte voorbereiding op examen!

Goed motorrijles gehad van Eric. Fijne communicatie en materieel goed in orde. Met vol vertrouwen mijn examen in gegaan.

Top rijschool, zorgen dat je alles weet en leert.

Goede uitleg, ze stomen je helemaal klaar voor je examen👍🏼

Echt een top rijschool

De instructeurs zien echt wat de moeilijke punten voor jou zijn en nemen echt de tijd voor je. Was echt een (Lange) top begeleiding naar mijn examen. 2x gezakt, maar ook toen ik gezakt was krijg je helemaal de begeleiding die bij je past.

Zeer ervaren rijinstructeur die zijn uiterste best doen om je te laten slagen. Behulpzaam en meedenkend. Mvg arno

Geweldige rijschool

Goed rijschool, duidelijke informatie, goede rijlessen, leuke en goede rijlesinstructeurs. Fijne app waarin je je rijlesoverzicht kunt zien.

Fantastisch!

Fijne rijschool, en kon het erg goed met de rij instructeur vinden. Toppie

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219