Geweldige rijschool

Goed rijschool, duidelijke informatie, goede rijlessen, leuke en goede rijlesinstructeurs. Fijne app waarin je je rijlesoverzicht kunt zien.

Fantastisch!

Fijne rijschool, en kon het erg goed met de rij instructeur vinden. Toppie

Fijn

Gewoon super!

Eerste keer meteen geslaagd dankzij de goede rijlessen. Super bedankt voor alles!

Prettige ervaring en fijne mensen

Ik heb over 2 dagen verdeeld een rijopleiding BE gehad Beide dagen les gehad van john. Fijne, prettige en leuke vent om mee samen te werken! Op de juiste momenten was hij kritisch Mooi materiaal ook om mee te rijden (mooie aanhanger en super Dodge)

Goede rijschool die eerlijk advies geeft en de tijd neemt voor een goede rij opleiding.

Ik ben erg goed ontvangen bij rijschool Jan Heezen. Ze keken naar wie ik ben en koppelde me toen aan de rij instructeur die beste bij mij past. Een die de tijd nam en vooral rustig bleef op momenten waarop ik dat absoluut niet was. Hierdoor kon ik ontspannen leren auto rijden. Ook de theorie cursus is fijn. Alles word goed uitgelegd en er is ruimte om vragen te stellen en te oefenen. Kortom ik heb een erg goede en positieve ervaring en ben blij dat ik voor Jan Heezen heb gekozen.

Erg goede begeleiding gehad.

Hele goede ervaring.

Alles snel geleerd, maar wel goed geleerd

Ik mocht al snel doorschakelen en op moeilijkere wegen, goed en snel alles geleerd! En ook nog eens een leuke rij instructeur!

Liep als een trein

In korte tijd veel fijne lessen gehad en de 1e keer geslaagd, wat wil je nog meer. Esther bedankt

Super👌

Hele fijne lesperiodes gehad bij jan heezen Eerst de auto nu de motor Super bedrijf👌

Fijn!

Ik heb op een hele prettige manier les gehad bij Jan Heezen. Heel veel van geleerd en zo mijn rijbewijs kunnen halen.

fijne rijschool

goede service, goed behandeld

Ik heb dit erg goed ervaren. Mijn rijinstructeur Frank heeft mij de juiste begeleiding gegeven die ik nodig had.

goede service, goed behandeld

Goede lessen en fijne begeleiding.

Rijles gehad bij dit bedrijf gedurende 3 maanden

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

een erg goede ervaring! dankjewel voor het helpen met het behalen van mijn rijbewijs

goede service, goed behandeld

Vandaag een dagopleiding gedaan voor mn be rijbewijs en geslaagd. Super fijne instructeur gehad met veel ervaring (Jhon). Ik kan iedereen Heezen aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

Praktijk les scooter

Kerkhoflaan 1 B

5582 JH Waalre

653 39 16 49

Over Rijschool Jan Heezen BV

Welkom bij Rijschool Heezen! Met onze persoonlijke benadering is het felbegeerde roze pasje voor iedereen binnen handbereik. Wij halen je thuis of op school en zetten je daar ook weer af. Je lest bij ons altijd bij dezelfde instructeur. Je kunt bij ons terecht voor de auto, motor, bromfiets, aanhangwagen, theorie-opleiding en zelfs het vaarbewijs. De koffie staat klaar en we hopen je snel te zien! Neem contact op via [email protected] of bel 040-2220219