fijne mensen,terzake kundig.

Nascholing code 95, als niet zijnde beroep chauffeur, heerlijk gereden , helaas niet in de nieuwe bakwagen:(. Dan maar met trekker oplegger samen met Danny. Bedankt man voor je support. we hadden gezellige leerzame trips, inclusief een tussenstop in Kralingen:). Hg, Ph.L te Ppd.

Goede leerstof

Een zeer leuke en goed uitgelegde leerstof waar je veel van opstookt.

Goede lessen met duidelijke uitleg

Ronald rijschool is een goede rijschool waar je duidelijke uitleg en les krijg van fijne instructeurs. En duidelijke feedback kan ontvangen! Ik heb hier zeer tevreden mijn avb en avd examen gehad! Ik raad ronald zeker aan.

Fijne rijschool waar alles fijn geregeld is door de aardige dames achter de balie. Je leert goed motorrijden van ronald.

Niets

Leerzaam

Ik heb best wel veel opgestoken van de cursus het inloggen ging niet altijd even goed later wel

Niet slecht maar ook niet goed

Ik heb mijn eerste 7 lessen van een rij-instructeur les gehad die mij niet eens liet remmen. Hierna heb ik geen vergoeding gehad hiervoor ookal gaven de mensen van de klantenservice toe dat dit niet is hoe het hoort. Daarna kreeg ik van een andere instructeur les, de lessen gingen goed, maar ik heb nog 20+lessen moeten bij kopen, terwijl mij een pakket was aanbevolen (door mijn vorige instructeur) die goed moest zijn. Ik ben in 1 keer geslaagd, maar op de manier hoe is niet netjes.

Super duidelijk

Alles word goed uitgelegd en duidelijk. En je bent 100% aan het einde van de dag geslaagd.

Goed uitgelegd en geslaagd

Fantastisch

Ik heb veel plezier gehad met de lessen. En ik heb nog wat geleerd ook

Fijne opleider

Fijne opleiders en kundige instructeurs

Duidelijk en leerzaam

Ik vond de cursus erg duidelijk en de juiste dingen voor het examen werden doorgenomen. Ik ben door deze cursus geslaagd!

Top rijschool.

Top rijschool met super instructeurs. En goede communicatie met de planning, zeker een aanrader als u een rijbewijs wilt halen voor welke categorie dan ook.

Goede en duidelijke uitleg.

Ik heb mijn rijopleiding voor de bus bij Ronald genoten. Deze opleiding heb ik als zeer goed ervaren. Hierdoor ben ik voor de opleiding klein vaarbewijs 1 wederom bij Ronald beland. Ook nu ben ik weer zwaar tevreden.

Behulpzaam en professioneel

Een enorm aardige receptioniste, fijne instructeur die me op mijn gemak stelde en uitstekend voorbereidde op mijn examen. En in 1x geslaagd!

Duidelijke uitleg en fijne aanwijzingen

De lessen waren super goed. Je krijgt duidelijke informatie en les over waarop je moet letten voor je examen. Als je een foutje maakt krijg je duidelijk uitleg over waarom het fout is en wat dan wel goed is. Super aardige mensen en in 1 keer geslaagd door rijschool Ronald !!!!

Uitstekende leerschool!

Heb mijn vrachtwagen rijbewijs gehaald bij Ronald Verkeersopleidingen. Alles is netjes geregeld en geen vraag is teveel. Word netjes geholpen in alle vragen. De rij instructeur(s) zijn super! Heel meedenkend, behulpzaam en kan er veel van leren. Meerdere rijbewijzen kan je er halen en cursussen volgen! Echt een super rijschool!

Zeer fijne man om je lessen bij te volgen

Pas mijn B E gehaald via ronald rijschool. 1 dags les gehad met ronald als instructeur en een hele goede dag gehad leg alles netjes uit aan het begin van de les en dan op pad met de aanhanger In de paar uur les veel geleerd en uiteindelijk afgereden en geslaagd bij deze nogmaals Ronald bedankt.

Leuke gezellige en Professionele rijschool

Met een mooie vloot aan stoere kawasaki motoren hele leuke en gezellige rijlessen kunnen volgen.

Een fijne rijschool.

Ik heb een goede ervaring gehad bij Ronald. De mogelijkheid voor een theorieles was erg fijn. Ik heb instructeur Ashraf Mir gehad. Hij is een erg fijne instructeur die goed uitlegt en zijn instructies aanpaste op mijn manier van leren. Door hem ging ik met vertrouwen mijn rijexamen in en heb deze ook in 1 keer gehaald.

prima opleiding voor code 95.

Ze zijn niet zo moeilijk en simpele uitleg

Die jongens staan daar zaterdags ook niet voor de humor en dan toch elk onderwerp met humor behandelen...ik zou het niet kunnen

Super fijne duidelijke cursus

Cursusdag was pittig ,maar super duidelijke uitleg. Goede leraar(Robert) ,je kan zien dat hij plezier heeft in wat hij doet en geduld kan opbrengen. Nu hopen dat we slagen.

BE rijbewijs mogen halen

Top ervaring voor het halen van mijn BE rijbewijs. Een dag cursus gekregen van Ron van Arnhem kan hem ook zeker aanbevelen. Zeer kundig en bewaart de rust. Fijne ervaring.

Enerverende dag , heel leuk lesgegeven en goed verzorgd

Was een dag met veel informatie maar wel heel duidelijk en leuk les gegeven. Dag was verder perfect verzorgt.

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht