Mijn aanhanger rijbewijs gehaald bij jullie en goed les gekregen en gehaald. Super blij.
Hoewel ik best lang over mijn motorrijbewijs heb gedaan moet ik zeggen dat deze rijschool een aantal goede instructeurs ter beschikking heeft. Het afgelopen jaar zijn een aantal nieuwe motoren aangeschaft wat het rijden ten goede komt. Enig verbeterpunt is de communicatie, bellen is soms beter dan mailen. Ook deze rijschool heeft last van de lange wachttijden bij het CBR dus laat ze ook informeren bij examenlocaties buiten de randstad. Samengevat, een behulpzaam team en ervaren instructeurs.
Goed rijinstructeur
Goede rijlessen, goede begeleiding naar het examen, misschien als enige verbeterpunt dat men moet zorgen dat er tijdens alle rijlessen door dezelfde instructeur les gegeven wordt.
Goede ervaring. Ik ben blij dat ik voor Roland verkeersopleiding gekozen heb.
Fijne begeleiding, ook als je nog nooit hebt gereden.
Kundige opleider maar aan de dure kant.
Ik heb veel opgestoken van de opleiding en ben zeer tevreden over de instructeurs.
De rijlessen waren erg gezellig, fijn en leerzaam.
Na gezakt te zijn bij een andere rijschool voor mij busrijbewijs kon ik hier snel op voor mijn herexamen. Nog twee lessen gehad en daarna met glans geslaagd.
Rijschool Ronald heb ik ervaren als een fijne, professionele en meedenkende rijschool. Fijne en aardige baliemedewerkers en altijd gastvrijheid met lekkere koffie. Zeker een aanrader. Ramesh Mohan
‘t begon met schakel, het lukte maar niet en uiteindelijk zelf besloten om over te stappen naar automaat, alleen jammere vond mijn rij instructeur zag al in dat het heel moeizaam ging en zei er eigenlijk niks van, tot het moment dat ik zei dat ik ging overstappen naar automaat, eenmaal overgestapt heb ik echt 2 hele lieve instructeurs gehad! Die mij naar mijn rijbewijs geholpen hebben.
Keurig en betrouwbaar opleidingsbedrijf. Alles van planning van lessen tot het examen wordt perfect geregeld door de frontdesk. Vriendelijke en deskundige instructeurs.
Onze ervaring is dat obze dochter nu veilig de weg opgestuurd kan worden door de kundigheid van RONALD. Dochter heeft in 1x haar examen scooter gehaald theorie en praktijk.
De 2 dagen klassikale opleiding was perfect voor mij. Goede instructeurs voor de theorie en de praktijk opleiding
Ja helpen zo goed mogelijk en ze willen als zo goed mogelijk geregeld hebben en dat vind ik top
een verjaardagscadeau rijden in een echte vrachtauto! Ronald als instructeur geweldige man! al jaren gedacht aan rijden in een vrachtauto, dit is een ervaring GEWELDIG! bedankt
Vandaag de try the bike gedaan bij Ronald, hij was heel duidelijk in de uitleg en fijn in de omgang! Echt een aanrader.
Perfect opgefrist voor code 95..veel geleerd
Goede uitleg en alles goed geregeld helemaal blij.
Goeie uitleg en goeie tips. Betrouwbare rijschool geeft je een goed gevoel bij het rijden.
De service en de communicatie is goed
Mijn ervaring bij ronald verkeersopleidingen heb ik ervaren als gezellig en leerzaam. Vakkundige en gezellige instructeurs.
Heel veel geleerd van vakmensen! Erg aardig en is altijd gezellig