Veel gehad aan de theorie cursus en aan de oefen examens online.
Mijn instructeur was de rust zelve. Hij is duidelijk en komt rustig en relaxed over. De verbeterpunten mijnerzijds, hebben we rijdens een stop doorgenomen waarna ik in de 2e helft dit kon aanpassen. Mooi pand met vriendelijk personeel.
Mijn ervaring met Ronald Verkeersopleidingen was uitstekend! Als ik vragen had of wat nodig had, kon ik zonder problemen bellen of mailen en kreeg ik binnen een dag altijd antwoord. De instructeurs leggen alles tot in de puntjes uit waardoor het heel duidelijk en makkelijk is.
Meer dan 40 jaar geleden haalde ik rijbewijs BE. Na een proefles en een dagpakket geslaagd voor C!. Met dank aan de instructrice veel geoefend en geleerd . vooral snelheid en milieuvriendelijk rijden. Alles in dienst van de veiligheid.
Ik ben tevreden over de hoeveelheid uitleg omdat ook alsje het effe niet snapte en je vroeg om uitleg je die ook kreeg.
De lessen zijn goed georganiseerd en ze helpen je gelijk altho dat het in de avond is.
Na lange tijd te les te hebben gehad bij Martinique in een schakelauto had ik besloten om automaat te gaan rijden. Naast dat automaat al snel een stuk fijner was had ik ook met mijn begeleiders en stuk beter band waardoor ik meer leerde. Ik ben erg tevreden.
De theoriecurcus van 2 dagen voor module 1 rijbewijs C heb ik als goed ervaren, duidelijke uitleg. De praktijklessen heb ik ook als zeer leuk ervaren! Ontspannen sfeer en ook een duidelijke uitleg waar je op moet letten in het verkeer en voor je eigen gemak, voor het examen word je goed voorbereid.
Goede begeleiding Afspraken worden nagekomen
Prettige instructeur, goede instructies, goed wagenpark, ruimte voor dialoog. Goede communicatie vooraf. Aanrader!
Heel flexibel en vrolijk vriendelijk personeel
Het was een interessante les, en leerzame les. Ik kon ook redelijk snel snel terecht komen.
Ronald geeft gepassioneerd les, zorgt voor een goede betrokkenheid van de cursisten! Alles wat nodig is komt aan bod.
Hij legt ales goed tot de puntjes uit
Tijdens de rijlessen was de sfeer altijd prima. Ik vond alleen het aanvragen van de rijlessen vervelend. Je moet bellen naar de rijschool alleen wordt er vaak niet opgenomen of lijkt het dat ze geen tijd voor je hebben.
Mijn rijinstructeur was geweldig!!!! Een oude rot in het vak. En een goede leermeester!!!!
Aardig personeel Prima lessen
Ik heb bij Ronald Verkeersopleidingen B.V. mijn scooter en autorijbewijs gehaald. Alles wordt goed door de rijschool geïnformeerd en geregeld. De rijlessen waren van zeer hoge kwaliteit en goede vakmanschap. 10/10 punten.
Beste Ronald rijschool, Een paar maanden geleden heb ik bij jullie rijlessen gehad voor mij be rijbewijs. Dit moest allemaal snel vanwege emigratie naar Zweden. Ik ben heel blij dat dit allemaal gelukt is en dat we onder elkaar iets konden regelen. Helaas waren mij rijlessen zelf een drama en zou ik ze aan niemand aanraden. Deze man wist waar hij het over had maar alles ging zuchtend en geïrriteerd zodra het niet op zijn manier ging. Woorden zoals het komt niet helemaal tot je hoofd door he, je bent er niet helemaal he en waarom luister je niet naar mij heb ik heel vaak moeten horen. Tot er niks meer van mijn zelfvertrouwen over was. Bij het examen haalde deze vrouw alle spanning weg en ik reed het examen in 1 x goed weg dus ik luisterde wel naar hem. Ik vind het jammer dat het zo is gegaan en zou jullie ook niet zo snel aanraden bij andere mensen. Ik zou ook graag willen dat jullie mijn foto van jullie website 's afhalen. Mvg patty Brongers
Mijn zoon is in 1x geslaagd voor zijn scooter rijbewijs, dankzij de goede rijlessen van te voren.
Goede manier van uitleggen van de instructeur, ook alles snel en goed geregeld!
Ronald b.v. Best in Nederland !!!
Er wordt de tijd genomen om elk onderwerp uitgebreid te behandelen. Communicatie is vrij direct, dat werkt voor mij prima.
Diverse instructeurs gehad voor rijbewijs C, van elk leer je wat gelukkig in 1x geslaagd.
Door goed te leren en te luisteren heb ik meer inzicht en ervaring gekregen en dat zal ik altijd meenemen