Goede communicatie

De communicatie is gewoon goed, word vriendelijk geholpen

Vriendelijke instructeurs

Rijlessen gevolgd bij Ronald. Begeleiding was goed en duidelijk. Administratie kan wel iets beter. Kregen een factuur via de mail die we vervolgens met een app konden betalen. Helaas werkte dit niet waarna we het alsnog handmatig over moesten schrijven. Instructeurs zijn kundig en gezellig.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goed instructies, goed duidelijk rij lessen gehad ! Super !

Zeer slechte communicatie

Geen inhoudelijke informatie ontvangen over het rijexamen scooter rijbewijs. Daarover een.mail gestuurd waar geen antwoord op is gekomen. Vervolgens gebeld en toen wisten ze nergens van. Dit terwijl ik al eerder een bevestiging van hen had ontvangen over de datum. Ronald is een vriendelijke, toegankelijke instructeur. Van afdeling administratie deugd niets.

Teleurgesteld

Weinig inlevingsvermogen of bereidheid de klant een prettige ervaring te bezorgen bij de eerste kennismaking met het motorrijden.

Geen mening

Ik was ziek dus wilde het verzetten maar moest met briefje van huisarts langskomen als bewijs.. beetje moeilijk als je ziek in bed lig en kinderachtig vindt ik maar ja.. dus

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Alles was goed geregeld ,goede instructeur.

De instructeur (Dan) was erg vriendelijk en alles goed uitgelegd.

Uitstekende rijschool

Prima uitleg en hulp bij het lessen

• Deskundigheid/Vakmanschap

Top opleiding gehad voor E rijbewijs, instructeur was beetje streng maar zeker rechtvaardig!

Met succes de opleiding personenauto met aanhangwagen gevolgd. De instructeur was top en op de punten waar ik het nodig had streng maar rechtvaardig opgetreden!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede en duidelijke uitleg, hulp waar nodig, streng waar nodig en een top resultaat.

• Deskundigheid/Vakmanschap

ben erg tevreden over de gevolgde lessen

erg kundige instructeurs

• Deskundigheid/Vakmanschap

goed georganiseerd met de juiste hoeveelheid informatie.

Ik heb een duo leg geboekt, echter door de corona maatregels machteren er niet meer dan twee personen tegelijk in de les auto. De les werd ingekort naar drie uur 1:1 met gelijk daarna Examen. Alles was goed geregeld en precies op tijd.

Leuke ervaring

Het was heel erg leuk om op een echte motor te zitten. Was goed georganiseerd. Jammer dat er geen helmmutsen waren zoals deze besproken was en ook online benoemd staat.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super fijne rijschool! Enthousiaste en professionele medewerkers!

Een hele fijne en goed rijschool! De coaching was super van de rijinstructeurs. Na elke les het gevoel weer een stap verder te zijn in mijn ontwikkeling richting het examen. Leuke en zinvolle kennismaking met het motorrijden tijdens de motor experience dag, hierdoor zo enthousiast geraakt dat ik inmiddels mijn motorrijbewijs bij Ronald Verkeersopleidingen heb gehaald. Wil bij deze het hele team (Instructeurs maar ook de administratieve mensen) bedanken voor hun inspanningen en fijne tijd.

Goede deskundige rijopleiding

Fijne ervaring voor het behalen van het BE rijbewijs. Professionele begeleiding tijdens de cursus.

Ik ben zeer tevreden

Simpel en duidelijk

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super rijschool! niks anders over te zeggen!

Een hele fijne en goed rijschool! De coaching was super waardoor ik de eerste keer slaagde. Een aanrader voor mensen die nog opzoek zijn naar een rijschool.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Leuke en zinvolle kennismaking met het motorrijden

Fijne instructeur!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Alles super goed geregeld!!

Het behalen van mijn E achter C heb ik als fijne opleiding ervaren. Super feedback en goede aanwijzingen en tips mee gekregen.

De groep was te groot.

Leuk om het gedaan te hebben. Nu kan ik het uit m’n bucket list wegstrepen.

Streng maar rechtvaardig

Het was wel pittig omdat men al 32 jaar achter het stuur zit. Maar het is tot een goed resultaat gekomen.

Goed en fijne instructeur

• Deskundigheid/Vakmanschap

Uitstekende instructeurs, fijne rijschool!

Super ervaring!

Wat begon met een korte, krachtige uitleg, eindigde in een fijne ervaring. Ondanks dat we wel wat later begonnen en wat eerder eindigden (bij elkaar een kwartiertje) was het een geslaagde dag. Ik zou zeker meer mensen aanraden hun eerste rijervaring hier op te doen.

Aanrader

Na een moeizame opstart met wat onduidelijke telefooncommunicatie, Uiteindelijk een super goede rij-instructeur gehad die duidelijk en rechtvaardig was. Veel van geleerd en hierdoor mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen. Ik raad het bedrijf zeker aan.

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht