Had een goeie instructeur .
De planning speelde prima in op de voorgestelde beschikbare dagen die ik heb opgegeven. Hierdoor heb ik de keuze gekregen om zowel doordeweeks als in het weekend te lessen. Ook was de theorie en examen voorbereiding super! Hierdoor ging ik zonder enige verassing naar ieder examen!! Alle motor examens hierdoor in 1x gehaald! Nogmaals bedankt verkeersschool Ronald
Was fijn dat je gelijk in het diepe werd gegooid en je ook echt tijd had om van de experience te genieten.
Hele goede ervaring met deze rijschool. Fijne instructeurs die op een leuke manier deze hardleerse jongen hebben leren motorrijden. Ze zijn goedkoop, maar zijn zeer deskundig.
De rijlessen heb ik als erg goed ervaren! Duidelijke lessen van goede instructeurs. In 1 keer mijn examens gehaald. Alleen erg jammer van de planning, meerdere keren op moeten bellen omdat er dingen niet klopte of erg onlogisch gepland waren.
Voor de leerervaring was het fijn verschillende instructeurs te hebben welke allemaal goed zijn. De motoren waren vooral kawasaki wat goede motoren zijn. Alleen deze motoren zijn ouder en sommige slecht onderhouden. De eerste keer dat ik avb examen moest doen had ik een slechte motor omdat er beperkt keus was. Iemand anders reed al op een goeie motor waardoor ik mijn examen niet had gehaald. Dat vind ik zo de. Voor avd examen zijn de motoren beter onderhouden. De lestijden waren goed en ze houden rekening met je werktijden. De eerste avd les was een lesdag maar ik kwam in motorpak maar dat was helemaal niet onnodig. Dit hadden ze wel van te voren kunnen laten weten. De les van 2 uur in je volledige leren motorpak volgen is niet prettig. Bij het oefenen voor avb lessen vond ik de groepen te groot waardoor je weinig feedback kreeg. De groepen waren erg gemixt qua ervaring maar dat was geen probleem omdat je veel vrijheid kreeg op het oefenterrein. Het is alleen jammer dat de motoren zo erg afwijken waardoor het soms moeilijk is om stapvoets te rijden. De avd lessen zijn gericht op examen en ze trainen je er goed voor.
De try the bike is een super pakket. Veel geleerd en gezien in een korte tijd. Je krijgt er een goed beeld van.
Ondanks corona de 2e keer geslaagd!
Mijn dochter had privé dag cursus scooter rijbewijs. De instructeur onthield haar naam niet eens, stopte meerdere keren omdat hij wilde roken. Hij kende de weg naar het cbr niet eens, waardoor zij daar veel te vroeg waren en hebben toen maar wat rondjes om het cbr heen gereden. Dus totaal niet daar in de omgeving gereden en uiteraard is zij gezakt. Een aardige mail gestuurd waarop geen reactie Één woord waardeloos
Je leert in drie uur de beginselen van het motorrijden en je oefent op de verschillende examenonderdelen.
Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn motor rijbewijs. Dat zegt genoeg.
Ik had eline en die vond ik heel erg aardig. Ze was rustig en ik voelde me altijd op mijn gemak. Zij heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rijles tijd als erg fijn heb ervaren. De planning aan de andere kant was echt een stuk minder goed. Niet meer terugbellen of laten weten als er dingen gewijzigd waren en er zelf maar achter moeten komen. Als er een nieuwe planning moest worden gemaakt, heb ik ongeveer 6 keer dezelfde beschikbaarheid moeten doorgeven terwijl dat in de vorige mailtjes ook al stond. Ook heb ik les gehad in 4 verschillende auto's en in de laatste week voor mijn examen had ik nog geen zekerheid in welke auto ik moest afrijden. Persoonlijk als beginnende bestuurder vind ik het verschil tussen diesel en bezine nog behoorlijk groot en dit was dan ook slecht geregeld.
Goeie service, ik kreeg goede advies en had een positieve ervaring.
Goede geslaagde dag!
Fijn bedrijf en instructeurs. Alle examens voor A rijbewijs in 1 keer gehaald, goede prijs.
Je leert veel over hoe je moet rijden
Toen ik wilde rijlessen wilde ik dit graag snel doen en met Ronald heb ik er ongeveer 5 maanden over gedaan! Mijn rij-instructeur (Marije) was altijd rustig en gaf mij nooit het idee dat ik iets niet kon en dat geeft vertrouwen! Wel heb ik een paar keer gehad dat ze 10/15 minuten te laat was, soms door miscommunicatie met het kantoor van de rijles, dat is misschien nog een verbeterpunt! Desondanks was er altijd een prettige sfeer in de auto en ben ik heel blij met hoe alles is gegaan en met Marije!
Ik heb mijn motorrijbewijs hier gehaald. Alles in 1 keer. Met het minimale paket. Ik vond de uitleg en het commentaar tussen en na de ritten kritisch en goed.
Erg vriendelijke man en een heerlijke dag gehad
Het was even doorbijten maar E achter B gehaald. Na vele jaren rijervaring was het moeilijk om handelingen anders te gaan doen. Maar door volhouden van de instructeur toch het examen gehaald
Vriendelijke behulpzame rijschool. De begeleiding op de dag van cursus en examen voor E rijbewijs was goed en er werd goed maatwerk geleverd.
In 1 keer geslaagd voor mijn motorrijbewijs zowel AVB en AVD. Dit door goed aantal lessen te volgen die niet duur waren. Prijs/Kwaliteit geef ik daarom 5 sterren! Bedankt Ronald Rijschool!
Aardige instructrice, duidelijk wat we gingen doen en hoe we het gingen doen
Na een korte theorie konden we gelijk op de motor. Goede en duidelijke uitleg. Veel geleerd in een korte periode.
Zowel theorie- als praktijk-lessen als prettig ervaren. Duidelijke instructies van instructeurs. Goede voorbereiding op het examen zelf. Goed uitgangspunt om niet altijd met dezelfde instructeur te rijden. Paar suggesties voor de toekomst: * Doe iets meer met social media tav bepaalde instructies bijv kijktechniek, aandokken etc. * Maak een instructie blaadje/ video voor alle functies van de nieuwe vrachtauto. * Maak video inbellen van theorielessen mogelijk (zeker in Corona tijdperk) Ik had dit verzoek gedaan toen ik op vakantie ging, hier is helaas nooit op in gegaan door de rijschool. * Maak een rijles "verplicht" in het donker, dit is weer een geheel andere (bruikbare) ervaring. * Tijdens de theorielessen regelmatig fouten / tegenstrijdigheden ontdekt in theorie boek en in examens. Ik kreeg niet de indruk dat de uitgever van deze boeken snel iets mee doet. Nogmaals hartelijk dank en misschien wel tot ziens. mvgr. Andre Rutten