Goed & snel klaargestoomd voor het examen!

Vaardige instructeur die precies heeft uitgelegd wat nodig was om het examen succesvol af te ronden. Zelfde locaties gebruikt als de examinator.

Leerzaam

Goed en het was gezellig. Als je dat kunt op zaterdag als de chauffeurs toch al geen zin hebben dan ben je top

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Gewoon goed geregeld!

Goede rijschool, met fijne instructeurs.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Super goede service en hulp.

Ik zou meerdere mensen jullie aanraden om hier hun scooter rijbewijs te gaan halen.

Goed, leerzaam!

Alleen de eerste keer afrijden was ik gezakt en derest geslaagd. Ik was best wel verdrietig ervan en er was geen aandacht voor mij. Ronald was foto's aan het maken van de geslaagden en voorderest was ik aan het toekijken hoe blij iedereen was. Uiteindelijk heb ik zelf maar gevraagd of ik naar huis mocht. Daar ligt nog wel een aandachtspuntje. Even tegen degene die gezakt is zeggen kop op, de volgende keer haal je het wel. Dat heb ik wel gemist

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede communicatie en begeleiding.

Zoals in mijn korte beschrijving al staat vermeld; Goede communicatie en begeleiding. Aardige instructeurs, goed materiaal en duidelijke lesstof. Ook klassikale lessen zijn goed geregeld.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

Top rijschool

Goede betaalbare rijschool

• Deskundigheid/Vakmanschap

Alles geleerd van de motor

Super leuk! Leuke oefeningen Goede uitleg Kortom mij zeker 100% een keuze laten maken om het rijbewijs te gaan halen

Goed geregeld

Voor be een ochtendje om en om met een ander lessen en toen afgereden en geslaagd.

• Deskundigheid/Vakmanschap

Gedegen rijles, door goede instructeur

Goede rijlessen door ervaren instructeur. Duidelijke instructies, aanwijzingen die direct gevolg hebben voor je rijvaardigheid. Het eerste lespakket is wel redelijk beperkt. Door omstandigheden extra lessen genomen en had toen het gevoel dat ik echt klaar was voor het examen. Vervolgens in een keer geslaagd.

Goede rijschool

Goede rijschool met ervaren personeel. Zijn niet uit om dure (les)pakketten te verkopen. Hoog slagingspercentage en goede service!

Goede lessen

Gezellige instructeur en les op niveau

Top rijschool

1 daags cursus voor mijn praktijk scooter rijbewijs gedaan. Goede uitleg. Alles perfect geregeld. In 1 keer geslaagd!

• Deskundigheid/Vakmanschap

Klantvriendelijk, prettige lessen, goede begeleiding

Geweldig goed begleid.

Heb goede lessen en ondersteuning ondervonden bij jullie. Ben blij dat ik mijn theorie in 2 x hebt gehaald en me scooter rijbewijs in 1 x. Echt top en bedankt!!

niet super goed..

De praktijklessen waren echt fantastisch! super goed les gehad en in 1x geslaagd! De theorielessen waren echt bagger, alle verkeersdeelnemers hadden dezelfde les en ik, als scooter rijder heb helemaal niets aan lessen over de snelweg...

TOP

mijn ervaring met deze verkeersschool is goed ze hielpen mij waar nodig stimuleerde mij ook om door te gaan ook al zat het even tegen ik zou hier zeker nog een rijbewijs halen als het er van komt TOP bedankt allemaal

goede ervaring

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goede rijschool met leerzame en vooral leuke lessen.

Fijne rijschool denkt goed met je mee. Zijn eerlijk over je vorderingen. Met veel plezier hier gelest voor de motor!

Goede rijlessen.

Goede rij-instructeurs en rij-instructrices. Handig systeem om lessen overzichtelijk te bekijken en een goede support-afdeling. Erg tevreden met de lessen van Marije en Eline.

Heel fijn begeleid

Ik heb van een super aardige instructeur goede begeleiding gehad

• Deskundigheid/Vakmanschap

Goeie les, veel gereden voor het geld

Fijne ervaring

Goed uitgelegd en duidelijk

Fijne lessen goede begeleiding

Altijd duidelijk, veel feedback. Veel geleerd.

Kort maar krachtig

Fijne instructeur ook al was het maar een les

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht