Duurde allemaal erg lang. Theorie was algemeen en niet op maat voor de doelgroep.
de dag begon prettig door eerst een stuk theorie. daarna de auto in met duidelijke en rustige uitleg. ik had nog nooit met een kar gereden dus dit was erg prettig. veel kunnen oefenen met veel en duidelijke uitleg van de instructeur. de dag afgesloten met het behalen van mijn E rijbewijs met behulp van de instructeur.
Top instrctuuren Aisa en Ashraf.
goede rijschool me rijbewijs in 1 keer gehaald dankzij de goede coaching!!
het nieuwe rijden vond ik een leerzame middag.
De sfeer is fantastische, buitenom dat het gezellig is is het ook erg leerzaam. Je kan zien en merken dat hier vakmensen werken, alles wordt je goed aan geleerd. Snap je het even niet volgt er een herhaling net zolang tot je het wel snapt. Kortom een aanrader. Dankjewel Ronald and crew.
De lesdag incl examen is intensief geweest. Erg fijne instructeur (Gerben) heeft me erg veel en snel het aanhanger rijden eigen gemaakt! neemt de tijd voor je en laat ook deels de invulling aan jou zelf . klein minpunt is het verouderde vervoer. Bus is niet fijn om een hele dag in te oefenen.
Goede lessen, er word de tijd voor je genomen. Zodat je weet waar je aan moet werken en waarom. En vervolgens snel afkunnen rijden.
Goeie ervaring bij de instructeur! Al Was het een duo opleiding heb ik met de verkregen informatie en instructie toch mijn be rijbewijs weten te behalen!
Hele fijne instructeur, gezellig en levert vooral kwaliteit. Dat is wat ik heb ervaren ondaks ze mij waren vergeten op de zaak 😅👍
Goede manier om echt even kennis te maken met de motor en met motor rijden.
Ik had wel wat stress aan jet begin maar dat liep allemaal naar beneden tijdens de lessen als je goed oplet haal je het zonder moeite in een keer, voor mij was dat een heel fijne ervaring
Het was een geweldige dag. Ik vond het het geld helemaal waard.
Ik heb een erg prettige ervaring met Ronald Verkeersopleidingen. Ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Maywand en ik ben zeer tevreden. Kundige en gezellige rij instructeur. De rijschool geeft ook een goede service en reageert snel op vragen.
Een uitgebreide, middagvullende experience met een korte uitleg en veel ‘zuivere rijtijd’. Ook de instructeur was erg constructief en behulpzaam in de uitleg. Zeker waar en plezier voor je geld !
Groep was iets te groot waardoor je toch wel even langs de kant stond te wachten. Verder goede uitleg en gave ervaring. Denk erover om te gaan lessen.
Heftruckcursus in 1 dag gehaald
De eerste kennismaking met het rijden op de motorfiets was uitstekend verzorgd, Ronald gaf een duidelijke uitleg en goede begeleiding.
Fijne rijschool je word goed begeleid erg tevreden
Ik heb mijn motor rijbewijs gehaald bij ronald ondanks dat het me van meerdere kanten af geraden werd. Ik had al een pakket gekocht eerder bij ronald dus ben daar toch gaan lessen. De redenen waarom het mij af geraden werd waren: dat er maar weinig goede motoren zijn waardoor je soms met lessen op een oude motor gezet word of dat er soms motoren uitvallen waardoor er motoren gedeeld moeten worden tijdens het lessen voor de AVB. Ook heb ik veel lessen van mijn pakket niet kunnen inplannen voor het examen en mocht ik deze ook niet gebruiken voor de AVD of weggeven aan iemand anders die ook een motor rijbewijs wilde behalen, omdat ze persoons gebonden zouden zijn. Kortom 200 a 250 euro aan lesgeld weggegooid. Ook vond ik het waardeloos dat ik naast mijn onregelmatige baan met ploegendiensten slecht lessen kon inplannen vanwege de drukte, ik heb het tot mijn examen maar net een beetje weten te plannen met 10 lessen. Ik vond dit alles erg jammer aangezien ik meerdere rijbewijzen bij ronald behaalt heb en er goed over te spreken was. Maar ik ben daar na mijn motor rijbewijs wel op terug gekomen.. als je goed geld betaald voor rijlessen verwacht je niet dat je op een oude motor gezet word die nog net niet van ellende uit elkaar valt en verwacht je al helemaal niet een motor te hoeven delen tijdens de les. De instructeurs heb ik niks op aan te merken, dit waren fijne heren die hun vak verstonden.
Ik had een goede rijinstructeur die mij goed door had.. bijvoorbeeld het leren van theorie wist hij mij goed te helpen en tips te geven.. Het was duidelijk en sirieus tijdens de praktijklessen.. dat was voor mij erg fijn aangezien ik liever “straight to de point” ben. Kortom heb ik een top ervaring gehad. Bij deze bedank ik ronald verkeersopleidingen
Door duidelijke en opvolgende route in één keer mijn motorrijbewijs gehaald.
Er wordt echt heel fijn en goed les gegeven vandaag me AVB examen gehad ben in 1x geslaagd door de goede lessen die ik heb gehad van Danny&Ronald. De receptie is ook altijd super vriendelijk als er problemen zijn of er is niks duidelijk wordt dat door hun altijd goed opgelost. Deze rijschool zou ik iedereen willen aanraden! Groet Jim
Geduldige en duidelijk lessen. Is echt een top zaak. Zeer mooi en zeer vriendelijke mensen die daar werken. Ze zijn duidelijk over de lessen en helemaal niet moeielijk
Veel geleerd en goede feedback!