• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Supper

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuke dag gehad gisteren (bromfietsrijbewijs) helaas was de instructeur erg slecht te verstaan via het oortje

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb een hele leuke middag gehad bij de motorexperience! Kon zelf helaas niet meedoen, maar mijn vriend praat al dagen nergens anders meer over dan het behalen van zijn motorrijbewijs

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer fijne rijschool met super service! Denken goed mee om de lestijden aan je persoonlijke situatie te voldoen. S\'avonds en op Zaterdag is geen probleem. Zeer fijne instructeurs met veel ervaring die je goed helpen.goede communicatie en duidelijkheid vooraf. Kortom helemaal Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuk en leerzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in een zeer korte tijd veel kunnen leren. Goede instructeur, die systematisch te werk ging met het behandelen van alle rijvaardigheden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Spontaan, klant gericht en positief

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede gedegen dagopleiding

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De motorexperience was heel leuk en leerzaam! Bedankt!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een rijschool waar alles rustig maar deskundig wordt uitgelegd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heldere communicatie, komt afspraken na....

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne dag gehad en fijne instructeur.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rij instructeurs die ik tot nu toe heb gehad (Gerben en Maywand) heb ik als zeer goed en prettig ervaren. De communicatie soms met de rijschool op zich (en dus niet de communicatie rechtstreeks met de instructeurs) heb ik overigens als minder ervaren. De receptionistes worden niet goed ingewerkt/ingelicht over wat de beste manier is om een ‘pad’ te bewandelen. Zij proberen de naar mijn idee goed te luisteren, maar helpen daarbij niet goed genoeg. Voorbeeld; aanhangerrijbewijs halen op je 18e, met weinig rij ervaring. De receptionistes vertellen je niet, dat daarvoor minstens zo’n 8 uur nodig is, dit hoor je pas van de instructeurs. Dit zou handig zijn als hierbij meegedacht wordt met de klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vandaag mijn rijbewijs C gehaald .. in 1x. Bijzonder prettige samenwerking gehad met mijn instructeur Ronald Janssen. Twee weken geleden op dinsdag mijn eerste blok en nu al resultaat. Ook de communicatie met de medewerkers op kantoor heb ik als prima ervaren.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen zijn korter dan aangegeven en waar je voor betaald de scooters kunnen beter en je hoort de instructeur nawelijks en moet gokken of je links of rechts moet gaan

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed bevallen. Deskundige rustige instructeur die zeer goede aanwijzingen gaf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede opbouw van het programma.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de motor experiance echt super ervaren. De begeleiding was super! \r\n\r\nIk kom uit oosterhout en moet 32 minuten rijden enkele rijs. Dit gaat kwa kosten erg oplopen..

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tevreden, duidelijke uitleg bij de lessen.\r\nPlannen van de lessen wordt in overleg gedaan.

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht