• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit waren fijne lessen!!

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed opgevangen. Uitleg iets te snel

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf VCA cursus gevolgd met aansluitend officieel examen bij de verkeersschool en gelijk geslaagd! Goede communicatie, locatie, docent en lunch.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Inplannen van zowel de try de bike als de lessen ging maar moeizaam\r\nIk moest vooral inschikken naar jullie ipv dat er gekeken werd naar mogelijkheden\r\nPas nadat ik aangaf over te stappen was er ineens toch ruimte \r\n\r\nDaarnaast was voor mij duidelijk dat ik m’n motorrijbewijs wilde halen en dit ook duidelijk gezegd vanaf het eerste moment. Toch werd mij aangeraden een try de bike experience te doen\r\nHierop af gegaan maar dit was wel erg sonde. Het duurde een uur voordat ik op een motor zat en er waren mensen in het groepje die via groupon waren gekomen en vooral even een leuk uitje wilde dit is natuurlijk prima maar jammer als je gewoon je rijbewijs wilt halen, zeker als de groep 8 man groot is

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima locatie, aardig personeel, leuke sfeer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Theorie goed en vlot.\r\nPraktijk wat rommelig, onrustig vanwege veel medewerkers van bedrijf daar.\r\nGeen lunch?

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedankt voor de Try the Bike dag. Was super!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg prettige ervaring en zeer spontane en gezellige rij-instructeurs

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer gezellige rijlessen en superfijn dat ze 2 uur duurs zijn, alleen zeer slechte communicatie over hoeveel lessen je al gehad hebt en hoeveel je nog hebt uit je pakket. Hierdoor ga je snel extra rijlessen betalen wat opeens uit het niets naar je wordt toe gestuurd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2u proefles op de motor gedaan terwijl les werd gegeven aan 4 anderen. Veel vrijheid, veel verschillende dingen gedaan. Had af en toe iets meer aandacht gewild. Van tevoren werd veel heen en weer geschoven met tijden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf scooterrijbewijs...met zijn vieren afgereden, waarvan 2 gezakt. 50% dat is bizar. in mijn ogen geen 90% slagingskans. tijdens lessen deden de oortjes het niet goed, wat betekent gewoon achter een ander aanrijden. Geen aanwijzingen wat beter of waar je op moet letten. Alleen even tijdens het stilstaan, wat aanwijzingen over borden. aanwijzing voor het examen, gewoon rijden zoals in de les was het advies.., begeleider praatte ook niet echt duidelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het tijdens het lessen erg naar mijn zin gehad. De uitleg was duidelijk en ik ben na 4 uurtjes les geslaagd!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijschool, afrijden met een bekende instructeur en zonder wachttijd zou wel fijn zjjn geweest

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedankt voor de professionele begeleiding . Keep up the good work .

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf, lessen goed opgebouwd. De instructeur was enthousiast en leek het echt leuk te vinden om les te geven. De lestijden werden altijd in goed overleg vastgelegd.

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht