goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top theorie en praktijk lessen gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het erg leuk en zeer leerzaam. Het was meer dan verwacht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede lessen zeer aardig personeel heel erg tevreden

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hier een motor experience gedaan. Kregen 5 min uitleg over een motor. Dit gaf mij niet echt vertrouwen.. Vanaf de eerste locatie moesten we naar een tweede locatie. Daar 10 min voor een hek staan wachten. Er stond beschreven dat er handschoenen en jassen beschikbaar waren. Echter bleek dit niet het geval. Handschoenen waren gescheurd en van slechte kwaliteit, niet voldoende voor iedereen. Daarom met dunne prive handschoenen moeten rijden. Niet veilig en erg koud. Ook jassen waren oud, stonken en allemaal vanaf maar xl tot xxxl. Dus in prive jas moeten lessen. Oefenterrein niet ideaal. Instructeur helpt je 2m op weg. Daarna geen zicht meer op je. Onverantwoord. Je rijdt tussen de vrachtwagens en trailers rondjes, vond ik ook niet de meest veilige locatie. Ik reed op een motor die volgens andere eigenlijk al afgeschreven was. Grappig om een keer een motor expererience te doen, maar ik zou het niet aanraden om het bij deze rijschool te doen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en gezellige sfeer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De cursus klein vaarbewijs is ons prima bevallen. Goede uitleg en heerlijke lunch.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, maar hier en daar schieten ze af en toe toch tekort. Zo had ik mijn beschikbaarheid aangegeven, maar werd hier compleet van afgeweken.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf, je word goed geholpen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het fijne lessen met de scooter en je werd gerust gesteld als je je examen ging doen, ook vond ik dat het tijdens het lessen duidelijkheid was.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede uitleg maar ook niet te serieus, vriendelijk personeel en goede voorbereiding op wat je te wachten staat

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was superleuk

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niet tevreden. Het motorrijden op zich was een leuke ervaring. Alle randvoorwaarden niet goed geregeld. Begeleider niet enthousiast en geeft geen tips. Is slechts aanwezig. Motoren slecht onderhouden. Jas en helm stonken ontzettend naar oud zweet. Handschoenen zaten gaten in. 3,5 uur voor een motorexperience komt neer op 2 uur rondjes rijden op een klein parkeerterrein. Na een uur werden een paar pilonnetjes weggezet om te slalommen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hadden een motor experience day geboekt voor 3 uur. We kregen nog geen 5 minuten uitleg over de motor, moesten opstappen en wegrijden. Vervolgens hebben we 2 uur lang om en om rondjes gereden over een industrieterrein. Wij vonden het onverantwoordelijk. Bij vragen werden we afgesnauwd terwijl wij beiden geen motorrijdervering hadden. Iedereen ging na 2 uur weg, omdat we geen extra uitleg of oefeningen kregen. Hele oude motoren, bij 1 motor kreeg ik niet eens de koppeling ingedrukt.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leerzaam en leuke middag gehad.

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht