Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Om te beginnen heb ik echt geen idee, hoe jullie aan de naam Sandra gekomen zijn. Heel toevallig het mij zus Sandra, maar zij is ook niet bekend bij de rijschool. \r\nOp 15 september heb ik samen met mijn vader als vaderdagkadootje meegedaan aan de motorexperience via Groupon. In aanloop naar de afgesproken datum heb ik 2 of 3 keer een gemiste oproep op mijn telefoon gehad van de rijschool, maar toen ik terug belde wist niemand waarvoor ik gebeld was. \r\nGelukkig woon ik in de buurt van het nieuwe pand, waardoor wij wisten dat we daar moesten zijn, maar dat was dus aan niemand van de groep doorgegeven. Dat vond ik wel heel slordig. We konden daardoor, ook nog eens dankzij wegomleidingen in de buurt van het oude pand, alles behalve op tijd beginnen (ruim een half uur later). En deze tijd is er later niet aan vast geplakt. \r\nOnze ervaring was dan ook, dat de communicatie van de rijschool dus erg slordig is.\r\nDe experience was verder wel heel leuk en werd goed gegeven door Danny (?).\r\nVanwege de experience; 1 enkele les, vind ik, dat ik niet goed antwoord kan geven op onderstaande vragen.