goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een heel fijjn rijschool, Ze geven de tijd om jou wat uit te leggen, Ook al snap je het pas na de 10e keer... Niks maakt iets uit voor Rijscool ronald!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel erg tevreden over de rijschool. Er was 1 ding wat ik minder vond en dat was dat de oortjes heel slecht waren.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel goed geholpen met mijn scooter rijbewijs echt uitstekend!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige dag gehad en geslaagd !!!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, duidelijke rijschool. Aardige vent die ronald!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service met een deskundige begeleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanwege een dagcursus heb ik niet veel over het bedrijf te vertellen, daarin tegen wat betreft Dhr. Ronald, het was een hele prettige ervaring om te mogen lessen bij Ronald!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf. Leuke mensen en zorgen dat alles in orde is. Ik heb met veel plezier gelest op de motor.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel leuk! Er word goed uitgelegd hoe je het moet doen enzo geven je het vertrouwen dat je het kan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijke instructeur\r\nUitstekende begeleiding.\r\n

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Scooter praktijk lesdag en daarna scooterexamen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, maken tijd voor je vrij en doen moeite om alles zo goed mogelijk te regelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool met instructeurs die passie voor hun vakken en je goed begeleiden tijdens de opleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor experience was heel leuk. De instructeur was aardig en legde alles goed uit. Het enige minpunt was dat de groep best groot was, waardoor niet iedereen op een motor kon. We kregen 2 groepen en moesten de hele tijd wisselen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rij instructeur die in slaap valt en weinig uitvoert. Hierdoor een paar lessen alleen rondjes gereden. Dit gemeld en moest een mail schrijven voor een nieuwe instructeur. Nooit reactie opgehad en daardoor heb ik dus ook niet betaald. Na een half jaar een rekening krijgen zonder aanmalingen dit gelijk moeten betalen. Dit alles is betaald en maar 2 gratis lessen gekregen. Contact weer met ze opgenomen en zouden contact met mij weer opnemen wat ze dus weer niet doen. Ik beveel dit bedrijf dus niet aan en heel jammer dat ik alsnog hier moet blijven lessen.

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht