• Prijs/kwaliteit N.v.t.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles toppie joepie, vindt het jammer dat het voorbij is , heb het erg naar mijn zin gehad en heel veel gelachen en veel geleerd, zou het zo over willen doen😜😜😜 , rischool Ronald voor mij nr 🥇🥇🥇🥇

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professioneel, goed georganiseerd bedrijf!\r\n1 van de redenen dat ik voor Ronald rijschool gekozen heb is dat ze voor de lessen van AVB een groot gedeelte van een afgezet bedrijven terrein in gebruik hebben waar ze alle 12 oefeningen uit hebben staan. Dus niet zoals veel andere rijscholen dat je om en om een oefening doet maar je keuzen heb uit alle 12 oefeningen. Tijdens de lessen van AVD word je vakkundig klaargestoomd voor het examen. Ik heb al mijn lessen als prettig ervaren en zal de rijschool zeker aan iedereen aanbevelen

slechter dan verwacht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool met ervaren en betrokken instructeurs die het beste met je voorhebben om zo snel mogelijk te slagen voor de examens.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne club mensen die flexibel zijn in de planning. Leuk overzichtelijk en persoonlijk bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ronald is een hele leuk lieve gezellig en leerzame man.\r\nBen blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb mee gedaan aan een motor experience en voldeed helemaal aan de verwachtingen en overtrof zelfs de verwachting. De ervaring is super als je het gevoel wil krijgen met motorrijden. De instructie zijn duidelijk en professioneel. Geen risico veiligheid voor alles.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijk, en de mogelijkheid om inje eigen tempo te lessen , in mijn geval dus erg snel, goede uitleg , en de mogelijkheid om zelf te oefenen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed! Goede begeleiding, en ook heel aardig. Het werd rustig opgebouwd en vond het heel fijn om hier te lessen! Zeker een aanrader!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was dat het pakket goedkoop was anders had ik na les 1 al weg geweest. \r\nRonald zelf is echt geen vriendelijke instructeur. \r\nEn als je naar de balie belt om een rijles te plannen word je afgescheept met \"het is druk dus stuur maar een mailtje\" ook niet heel vridndelijk dus. \r\nNa een aantal lessen van Ronald heb ik om een andere instructeur gevraagd. De lessen van Gerard Kros waren wel leuk en leerzaam

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Matig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de lessen en de uitleg uitstekend! Alles werd goed verteld!

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht