goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen zover. Net geslaagd voor mijn motor avb examen. Er word goed uitgelegd waar de problemen liggen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeurs! Draaien er niet omheen, geven hapklare brokken informatie! Raad het iedereen aan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een hele fijne rijschool met prima ervaren instructeurs! De instructeurs hebben alle geduld voor je en bereiden je op een prettige manier voor op het examen. Ook de dames op kantoor zijn heel aardig en maken een goede planning voor de lessen. De beste en leukste rijopleiding die ik tot nu toe heb gehad.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super fijne rijlessen gehad, vooral bij Maywand! Bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf het was goed geregeld en ze legte als goed uit en ik begreep alles.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief. Uiteraard heb ik veel ervaring gehad met mijn rij instructeur ( Aisssa ) die mij op een zeer professionele wijze de technieken van het autorijden geleerd heeft.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top: betrouwbaarheid, 3 instructeurs zijn zeer klantvriendelijk\r\n\r\nTip: te veel instructeurs voor 1 klant, bij vervanging instructeur wordt dit niet vermeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zijn flexible en heel klantvriendelijk

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima! Goede lessen gehad

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede les instructeur en goede lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een super leuke motor experience gedaan. Ik ben gelijk getriggerd om door te gaan voor mijn rijbewijs. Was een erg leuke ervaring!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super instructeur!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijschoolhouder is erg vriendelijk ik vind het zelf leuk dat er tijd is voor een lolletje tussen door! Hij weet wat die doet en neemt de tijd voor iedereen ondanks dat het toch druk is en er veel\r\nMensen zijn

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg fijne instructeur, goede en recente auto en aanhangwagen en direct geslaagd. Prima ervaring dus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geregeld van begin tot eind. Duidelijke informatievoorziening over de lessen en het examen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn Ervaring is zeer positief! Vriendelijke medewerkers en een zeer gedreven instructeur.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motor Experience was geslaagd! We werden vriendelijk ontvangen. Iedereen had zijn of haar eigen tempo met motorrijden. Ik vond het heel erg leuk en je bent vrij om te spelen met de motor. Dit is zeker een aanrader voor anderen die spelenderwijs willen kennismaken met motor rijden. Ik zou het zo nog een keer willen doen! Ronald gaf goeie uitleg en goede service!

Vliedberg 1

3356 GA Papendrecht