goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Denken goed mee, en proberen je goed te helpen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen waren erg leuk!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuke ervaring en aardige mensen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed! Ben in 1 keer geslaagd voor brommer praktijk door de zeer goede uitleg!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben erg te spreken over mijn rij instructeur Maywand. Bij dag 1 al een goede indruk en snel dingen van hem op kunnen pikken. Bedankt hier voor !

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige rijschool waarbij je een welkom gevoel krijgt, je merkt echt dat hun willen dat je slaagt en ze doen erg hun best. \r\n\r\nDe planning verliep niet altijd soepel maar ik ben er flexibel dus had hier geen moeite mee 😉

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en erg professioneel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn eerste les was bij Ronald zelf en was al erg leerzaam. Toen kreeg ik les van Lejanne, wat wel oke ging. Toen ben in een tijd gestopt ivm mijn theorie en school. Toen ik weer begon was dit bij Zishan en heb ik naar mijn mening heel snel veel vooruitgang geboekt. Verder is iedereen bij Ronald altijd erg aardig en bereid mijn zo goed mogelijk te helpen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Superleuke Motor Experience gehad: leerzame middag, alles in goed tempo uitgelegd.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk in uitleg!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke en enthousiaste medewerkers zowel op kantoor als instructeurs. Tip: een schone vrachtauto is een visitekaartje van het bedrijf en trekt nieuwe kandidaten aan!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een goede en relaxte sfeer met uitstekende en goede begeleiding

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool om bij te rijden niks anders dan lof voor dames achter de balie die alles in goed overleg samen met jou de lesdagen inplannen. Ondanks dat ik verschillende instructeurs heb gehad was de samenwerking en de werkwijze van alle duidelijk kort en bondig.\r\n\r\nGoede en fijne rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Overal was de service heel goed, soms is het wat lastig dat instructeurs voorkeur geven aan verschillende acties (de een let meer op bijvoorbeeld kijken dan de ander).\r\nDiverse instructeurs hebben is verder wel fijn omdat je dan dus zelf op al die dingen kan gaan letten

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alles fantastisch geregeld, zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig bedrijf, goede en duidelijke communicatie. Binnenkort beginnen met motorlessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vakkundige begeleiding.\r\nPragmatische lessen met geduld en precisie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel tevreden! Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn theorie en praktijk examen voor de bromfiets. De instructeur was heel aardig en legde alles goed uit.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een proefles motor gedaan\r\nAlles rustig en duidelijk uitgelegd \r\nWas super leuk

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Speels en divers

Vliedberg 1