Bij deze rijschool in korte tijd C, D , CE en code 95 voor C en D gehaald. Mooi wagenpark, en div fijne instructeurs gehad. Ze zijn persoonlijk betrokken en denken met je mee. Helaas ook mindere goede ervaringen gehad met een andere rijschool. Vandaar de overstap naar Ronald. Ga zo door!! En bedankt voor de fijne lesuren.
Flexibele, fijne rijschool. Hier mijn rijbewijs behaald. Goede ervaring mee gehad.
Vriendelijke en behulpzame mensen met verstand van het vak super
Simpel en goed theorie materiaal was oud en Basic en twee kandidaten tegelijk lijkt mij geen goed idee
Goede opleiding met goede instructeurs en ook inheems met veel plezier
Prima rijschool, uitstekende instructeurs en klantgerichte planners. Hier mijn C1 rijbewijs gehaald en mazzel dat er een plekje vrij viel om af te rijden.
Prettig in de omgang met personeel en vertrouwenswekkend.
Goede uitleg bij al m'n vragen. Duidelijke mail gehad met wat ik allemaal kon kiezen wat ik precies wilde. Zelfs mijn examen nog paar weken eerder kunnen doen doordat er een uitvaller was. Dit is verder allemaal door Ronald geregeld. Top gedaan
Aanhangerrijbewijs in 1 ochtend gehaald. Alle 3 de theorie modules voor mijn vrachtwagen rijbewijs met code 95 ook in 1 keer gehaald. Nu nog de vrachtwagen rijlessen en hopelijk slaag ik die ook in 1 keer!
Ik ben twee keer gezakt en terecht omdat ik zelf vond dat ik niet goed reed. Ik vond ook zeker dat ik geen goede instructeur had. Bleek achteraf dat ik veel dingen bij hem niet had geleerd. Nadat ik van Ronald les heb gekregen begon ik de dingen te zien en te snappen. Derde examen was voor mij dan ook het eerste examen dat ik er klaar voor was. En toen ook makkelijk geslaagd
Top ervaring, top instructie tijden auto rijden en heel aardig instructeurs.
elke rijles is bij mij erg goed bevallen. De manier van tips en feedback geven vond ik bij elke instructeur zeer fijn. Hierdoor heb ik in een korte periode mijn motor rijbewijs weten te behalen.
Cursus code 95 is goed geregeld.
Was echt een goede opfrisser
De cursus was praktijk gericht met toepasbare theorie. Compliment voor onze trainer Jeanette!
De accommodatie is mooi en toegerust voor instructie (Code 95) en praktische oefeningen (EHBO). Instructie lessen (theorie) goed voorbereid en voorzien van (veel) oefenmateriaal. Wijzigen van lessen gaat flexibel en zonder problemen. Vooraf duidelijke informatie wat de gang van zaken is en wat nodig is voor een juiste afronding van de opleiding. Parkeren van je privé auto is een uitdaging (weinig parkeervakken) maar vlakbij is winkelcentrum met voldoende parkeerplaatsen.
Ehbo les gehad,zeer goede instuctrice
Voor mijn zoontje zijn scooter rijbewijs gedaan, en bij tweede keer praktijk geslaagd. Maar een perfecte rijschool die met je meedenkt en goed op de hoogte houd.
Met plezier rijlessen gevolgd, goede instructeurs en begeleiding en prima motoren om mee te rijden.
Ze nemen de tijd voor uitleg zijn vriendelijk goede sfeer
Ik had een aardige rijinstructeur die me good geholpen heb met het leren van auto rijden
Wijze van benaderen en lesgeven heb ik als zeer plezierig en leerzaam ervaren. Ronald heeft gedoseerd gewezen de hoofdpunten en leerdoelen, ook was er voldoende ruimte voor een grapte. Kortom … blij mee!
Alleen jammer dat ik in 1 keer geslaagd was en er niet eens een foto van mij werd gemaakt!