Super service!

Vriendelijke personeel, helder en duidelijk!

Uitstekende service

Meedenken in oplossingen.

Doen wat ze beloven

Zetten zich in voor de klant Denken in oplossingen Doen wat ze beloven Gewoon een goede garage!

Goede en snelle service

Binnen 2 dagen was mijn kapotte accu en dynamo weer gemaakt. Supersnelle service.

Je wordt prima en correct geholpen.

Duidelijke afspraakplanning, tijdige herinnering voor beurt auto en nette rekening. Gewoon zoals het hoort en je verwachtten mag.

Fantastische service, zeer vriendelijk personeel, zeer behulpzaam

Wij waren op zoek naar een andere auto, Niek ging op zoek heeft verschillende opties aangeboden. Niets is teveel. De service is fantastisch, eerlijk, coulant. Laagdrempelig, met overleg is heel veel mogelijk, reparaties betaalbaar, En altijd warm welkom!, Conclusie ik raad iedereen aan hier een auto te kopen!

Eerlijk, betrouwbaar, deskundig en vriendelijk.

Onlangs onze derde auto gekocht, deze wordt binnenkort afgeleverd. Eerlijk zaken gedaan met Niek, we waren er snel uit naar ieders tevredenheid. Klantentrouw wordt hier nog beloond. De ontvangst door Edwin en Maikel is altijd hartelijk en persoonlijk. De monteurs zijn ook deskundig en vriendelijk. Wij zijn elke keer weer verrast dat deze persoonlijke en deskundige benadering nog bestaat en dat is voor ons de reden om trouw te blijven aan Autobedrijf Geert Stevering. Groeten van Loes en Paul Driever.

Goede ervaring

prima communicatie

persoonlijk, fijne ontvangst

Werd goed geholpen

Positief

Zeer goede en betrouwbare garage.

Ik wordt er altijd adequaat en vriendelijk geholpen. Goede vakgarage.

Super service!

Er wordt van tevoren een duidelijke prijsindicatie gegeven voor de reparatie. Duidelijke uitleg en altijd vriendelijke medewerkers!

Goede service en complete afhandeling,bij het importeren van een auto uit Duitsland.

Goede en snelle service :-)

Super!!!

Vriendelijk ontvangen en geholpen, Eerlijke prijzen en wat er beloofd en gezegd is maken ze allemaal waar en zijn daar niet te flauw bij . Ze zijn meedenkend en geven (iig bij mij) een goed gevoel! Fijne mensen

Aardige mensen, goede service!

Altijd goed geholpen en denken mee.

Goeie service. Fijn personeel.

Ik uit Brabant kom zeker weer terug. Fijne garage. Goed geholpen. Ook werd er advies gegeven. Netjes de rekening over de mail. Bedankt tot de volgende keer. José

Een goed bedrijf met een goeie communicatie

Je word altijd even gebeld voor bijkomende reparaties en kosten.

Wederom uitstekend geholpen

Contact goed Prijzen netjes Communicatie voor, tijdens en na werkzaamheden continu goed

Altijd perfect

Heeft geen verdere toelichting nodig

prima en vriendelijke medewerkers!

Zeer tevreden over de service

Mijn ervaring is dat de garage erg transparant is en zeer uitblinkt in zijn service.

Prima garage

Een goede betrouwbare garage

Top service!

Fijne en goede communicatie met de service adviseurs! Helder en goede calculatie vooraf!

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.