Professionals

Snelle service. . Geen wachtlijst. Levering totaalpakket bij reparatie. Goede nazorg. Lekker dicht in de buurt.

Erg goede ervaring

Airco service laten uitvoeren bij Autobedrijf Geert Stevering. Ik ben erg prettig te woord gestaan, het geschatte bedrijf viel lager uit (altijd prettig) en het belangrijkst de airco werkt weer naar behoren.

Goede service, vriendelijk, komt afspraken na.

Fijne en betrouwbare garage

Zijn al jaren klant. Goede service en advies. Worden altijd goed geholpen .

Nette service

Auto was op de gevraagde tijd klaar

Klantgericht bedrijf.

Super tevreden

Altijd zeer correcte behandeling staat je altijd zeer vriendelijke te woord

ok

goede service

Zeer klantgericht

Meedenkend. Vooraf goed overleg. Komt afspraken na.

Positief!!!

Super positief. Klantvriendelijk, duidelijke afspraken, eigenlijk alleen maar aan te bevelen!!

vriendelijk

De moeite waard om er een een flink eind voor te rijden. Prettige medewerkers, rustig alles kunnen bespreken, goede koffie.

Top!

Al een tijdje op zoek naar een Citroen C1 of een Peugeot 108 met automaat en kwam deze 108 tegen op via Bovag. Volgende dag gelijk afspraak gemaakt en dezelfde dag erheen. Auto stond al gelijk klaar voor een proefrit ( hadden we nog niet over gehad aan de telefoon). Eigenlijk de auto gekocht in een kwartier tijd! De eerste eigenaar heeft bijna alles aangevinkt in de optielijst waarvoor dank, ;-). Kortom maandag gekocht en vrijdag rijden! Nogmaals Koen bedankt!

Laagdrempelig en eerlijk.

Laagdrempelig en eerlijk.

Verloopt allemaal prima

Gemoedelijke sfeer

Snelle service

volledige openheid van zaken

altijd behulpzaam

Gewoon perfect

Goede service gewoon perfecte garage

Betrouwbaar en behulpzame service

Mijn ervaring met Autobedrijf Stevering voldoen ruim aan mijn verwachtingen vandaar dat ik al jaren een tevreden klant ben. Groet George

Service gerichte garage

Autobedrijf Geert Stevering ervaar ik al een service gericht autobedrijf. Je wordt er vriendelijk behandeld. Problemen met onze voertuigen worden goed opgelost.

Top bedrijf

Zeer goed en eerlijk bedrijf met een goede service.

Dat geeft vertrouwen

Vriendelijk ontvangen en kundig te woord gestaan. Afspraken werden goed nagekomen en de klant staat centraal. Prima bedrijf met prima mensen !

Kwaliteit, redelijk snel, correct, vooraf prijsopgave !

Een prima, vakkundige garage die afspraken nakomt !

Correct

Komen altijd hun afspraak na , alle punten goed uit gevoerd. Vriendelijk personeel

Goed denkt mee in wensen als klant.

Steekt veel energie in het vinden van de juiste auto.

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.