Goedemorgen Service

Ga zo door

Uitstekende ervaring

Vriendelijk, veel vakkennis, duidelijke uitleg. Uitstekend dus!

heel behulpzaam en vriendelijk, toppers

Fijne mensen

Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en hebben mijn vertrouwen gewonnen. Ga zo door.

Snelle service en goede communicatie.

Je moet alleen lang van tevoren een afspraak maken omdat ze heel druk zijn.

Goede service.

heel gedienstig

bijzonder behulpzaam en vriendelijk

Super service

Precies de auto gevonden die we samen zochten.

Top service

Fijn overleg, goede service en kwaliteit.

zeer duidelijk, professioneel en toegankelijk!!

als altijd: Uitstekend

Ik ben in het verleden bij veel garage's klant geweest, maar de ervaring die ik bij garage Stevering heb opgedaan heb ik nog bijna nergens ervaren. Altijd meedenken, altijd bereid tot om tot een oplossing te komen. Ik hoop ( en ben er wel van overtuigd) dat na de overname hierin geen veranderingen komen. Garage Stevering beschikt over een prima team, maar... Ik wil er toch één persoon in het bijzonder uitlichten, en dat is Erwin van Huet. Gepassioneerd, kundig,adviserend en empathisch. Een perfecte blikvanger.

zeer goed

gemaakt afspraken na komen. wat er afgesproken is wordt ook gedaan.

Top service

Toen me auto kapot ging top service gekregen. Het ophalen van de auto het zoeken naar een nieuwe auto en uiteindelijk al super snel me nieuwe auto op kunnen halen

Goede uitleg en opvang !

Vriendelijke en correcte behandeling . Prettig opvang en goede overdracht . Zo hoor je en klant te behandelen . Zij weten hoe het moet !

Perfecte service

Toch nog mankementen gevonden aan mijn auto, goede prijs gemaakt en snel gerepareerd.

Betrouwbaar en professioneel bedrijf waar de klant Koning is.

Waarom kiezen wij voor garage Stevering? Van horen zeggen en goede recensie s. Onderhoud en APK prima uitgevoerd. Daarom besloten we om onze volgende auto bij garage Stevering te kopen. De verkoop van de oude auto en de aankoop van de nieuwe auto werden door Niek perfect geregeld. Op basis van zijn kennis en inspectie werd door hem onze Audi A 3 gekocht. Kopen zonder kijken!! Het gehele proces verliep op rolletjes! Dank aan Niek en zijn medewerkers is dan ook zeer op zijn plaats.

Gewoon goed

Gewoon goed!

Service zonder ogen of haken

Bij dit Autobedrijf staat de klant voorop, zoals het hoort. Ze zijn flexibel en denken in oplossingen, niet in problemen. Overal is wel een mouw aan te passen tenzij de kosten boven de baten uitkomen. Maar zelfs dan is er veel ruimte voor een passende en schappelijke oplossing. Je krijgt als klant echt het gevoel dat je voor de lange termijn een partner in de hand neemt die niet handelt uit winstbejag maar de klantrelatie hoog in het vaandel heeft staan.

100% klantbeleving

Wij hebben bij Autobedrijf Stevering een prachtige auto gekocht! Van begin tot eind is alles geregeld zoals afgesproken!

reparaties zijn in goed overleg uitgevoerd, komt dus niet voor verrassing te staan.

zie hierboven

Goede service, houd zich aan de afspraken. Goede klantvriendelijkheid.

Vriendelijk en eerlijk geholpen

Prettig autobedrijf waar eerlijkheid en klantgerichtheid absoluut merkbaar is. Geen gedoe en een vriendelijke, persoonlijke aanpak van de verkoper. Mooie occasions met een prima prijs.

D

D

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.