Top!

Tot nu toe heel tevreden over dit bedrijf. Vriendelijk, netjes en eerlijk. Ook leuk dat ik bloemen kreeg bij de aankoop van de auto. Heel blij met mijn mooie Mercedes.

Top!

We hebben nooit klachten zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen

Top service!

Snel en accuraat

mijn ervaring is zeer goed.

mijn ervaring is zeer goed, word er altijd zeer goed en snel geholpen, en de service is er ook altijd goed. kan alleen maar zeggen, top bedrijf.

Hele fijne garage

Goede info vooraf. Prettig geholpen.

Weer prima service

Bij autobedrijf Stevering doen ze wat ze beloven tegen de prijs die ze beloven en deze is zeer redelijk. Prima garage.

Zeer klantvriendelijk en vakkundig

Prettig

Fijne service

Fijne service.

Prettig

goed en vriendelijk

klantvriendelijk

Geweldig!!

Ik word er altijd heel vriendelijk en deskundig geholpen, er wordt meegedacht, en je wordt goed geadviseerd. Ik ben dik tevreden!

Helemaal prima

Prima ervaring

Hele fijne services

Ik kom er al een aantal jaren En de klantvriendelijkheid blijft altijd super, en natuurlijk het vakmanschap is ook super

Prima geholpen

Top garage

Supervriendelijke bali medewerker Fijn bedrijf

Geweldige service .Ze brengen je weg wanneer je de auto brengt en staan altijd voor je klaar wanneer je iets wilt weten. Top garage.

Prima service, prima bedrijf!

Prima service en altijd vriendelijk personeel. De beurten en reparaties worden altijd correct afgehandeld en afspraken nagekomen!

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.