Goede en snelle service

Betrouwbaar, snel, vriendelijk

Top autobedrijf

Klantvriendelijk, goede service, fijn personeel die met je meedenkt , gewoon mooi bedrijf !!!

Goed en snel geholpen.

Werd snel geholpen en dat op zaterdag. Storing meteen verholpen.

wij zijn zeer goed geholpen Perfect.

Goede eerlijke service

Je wordt hier altijd uitstekend geholpen , ga zo door !

Prima service, mee denken met klant en oplossing gericht denken !

Zeer vriendelijk en gemeudelijk !

Uitstekend.

Prima service en be- en afhandeling.

Wordt geluisterd naar je.

Fijne mensen. Ze leveren goed werk af

Deskundig en persoonlijk

Goed snel persoonlijke en deskundig

X

X

goede service en fijn geholpen.

Wonen nog niet zo lang in Ulft, bedrijf aangeraden door buren. Zijn deskundig en vaardig geholpen. . Kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Super snelle en vriendelijke service

Je kan super makkelijk via de website een afspraak maken en je krijgt dan ook direct een bevestiging via de mail.

Goed, en vriendelijk.

Uitstekend.

Fijne garage

Ik ga graag naar garage geert stevering , het personeel is vriendelijk en erg behulpzaam, kortom een feestje om er te zijn

geholpen volgens afspraak niet meer niet minder.

super.

Gewoongoed

Gewoon hoe een garage hoort te zijn, meteen en duidelijk geholpen.

Goed geholpen zo als altijd

Mijn ervaring was weer vertrouwt

Altijd goede ervaring met deze garage ,en zeker goede contact met de monteurs. Allemaal fijne vakmensen geeft weer goede vertrouwen, als je het zelf niet meer helemaal zelf weet Ze verdienen allemaal wel een pluimpje. Gr Michaël Freriks

Heel goed

Telefonisch overleg wanneer er iets extra aan gebeuren moet. Auto wordt keurig opgehaald.

Fijn bedrijf met hart voor auto’s

Wij hebben goede ervaringen bij dit bedrijf. Komen afspraken na en netjes op tijd staat je auto weer klaar. Vriendelijke medewerkers.

Goed geholpen, voor een goede prijs.

Ik word altijd deskundig geholpen en er wordt geluisterd naar mijn eisen en wensen. Juiste prijs gekregen voor het uitgevoerde werk. Niets op aan te merken!

Snel en goed geholpen.

Ik zocht een specifieke auto die ze niet garden staan. Binnen een week hadden ze een auto gevonden en reed ik ermee weg. Super goed en netjes geholpen.

Netjes volgens afspraak

Afspraak gemaakt, auto gebracht, werkzaamheden uitgevoerd en alles volgens afspraak.

Heel goed

Fijne garage om zaken mee te doen..

Gewoon goed

Snel en vakkundig geholpen

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.