Prima geregeld volgens afspraak en geen verrassingen.

We werden goed geholpen.

Fijne garage met kundige monteurs.

Prettig personeel.

Prettig.

Gewoon prima, goede communicatie. Kortom prettig bedrijf om zaken mee te doen!

Top service!

Binnen één week een nieuwe tweedehands auto voor mij gevonden die aan mijn wensen voldoet! Heel erg blij met de snelle en goede service.

Eerlijk Betrouwbaar Duidelijk

Prettig bedrijf met vriendelijke medewerkers. Houden je duidelijk op de hoogte van de kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Hier wordt Service nog met een hoofdletter geschreven.

Uitstekend, zoals ik gewend ben.

Prima bedrijf Klantvriendelijk

Werkt zoals is afgesproken Prijsopgave vooraf

Goed geregeld!

Altijd goed en zo als ik het verwacht.

Zekers

netjes in overleg! En weer gebeld toen de auto klaar stond!

Top service. Vriendelijke medewerkers Goed advies

Vertrouwd, informeel en gewoon goed

Altijd weer fijn als je herkend wordt. Als mensen je naam kennen. Ook als je niet vaak komt. Zoals bij Garage Stevering dus. Bij Stevering ben je geen nummer. Ook goed georganiseerd: een afspraak krijg je via de mail een afspraakbevestiging.

Bellen en het wordt geregeld

Correct,vertrouwd.

Zowel receptie alswel verkoop en garage wekken vertrouwen. Handelen alles correct af volgens afspraak.

Fijn bedrijf,

Fijn bedrijf. Betrouwbaar . Onze auto en camper zijn hier al jaren in onderhoud. Heldere communicatie, duidelijke afspraken en geen gekke fratsen achteraf.

Prima netjes

Goed geholpen goed advies Vooraf goede indicatie wat nodig is Geen gedoe en vriendelijk

Flexibel

De eerste keer kennis gemaakt met Geert Stevering. Zeer flexibel en meedenken in de huur transportbus die wij wilden huren ivm beurs Utrecht . Wij gaan zeker meer gebruik maken van de diensten van Geert Stevering Top !! aan te bevelen

Snel en vriendelijk geholpen

Top service

Via via hier terecht gekomen. Uitstekende service van klantvriendelijk personeel. Goed advies bij aanschaf andere auto altijd onder genot van kop koffie.

Snel en goed geholpen

Goed geholpen en probleem goed opgelost

Vriendelijk en top service

Super vriendelijk, meedenkend, klantgericht en een hele mooie inruilprijs voor mijn oude auto. "Nieuwe" auto super afgeleverd en wederom top service!

Komen afspraak na, en duidelijk in communicatie.

Klaar terwijl u (nauwelijks) wacht!

Supersnel geholpen en weer op weg!

Als al zo vaak, je wordt serieus genomen en niet teleurgesteld.

Hoe vaag de klacht ook is, er wordt een goede vertaling gemaakt en het probleem wordt opgelost. Je gaat altijd met een goed gevoel en een goed gerepareerde auto naar huis.

Top garage

Opnieuw een goede ervaring. Alles als afgesproken uitgevoerd.

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.