Prima service.

Prima service.

Klantvriendelijk, professioneel.

Erg fijne garage, personeel is klantvriendelijk, alles in overleg. Flexibel in planning en afspraken, staat altijd een leen auto klaar. Veel kennis zowel bij reparatie als verkoop.

Prettige garage incl. personeel

Vakbekwaam

Wordt altijd gebeld bij dingen die gebeuren moet aan auto bij beurt apk en kosten

Top service

2 weken geleden heb ik contact gehad over een andere auto in combinatie met inruil. Er werd mij een eerlijke en reeele bod gedaan voor mijn eigen auto. Verder werd er netjes uitleg gegeven over de aankoop en over de auto zelf. Afspraken zijn nagekomen. Erg vriendelijk en goed geholpen.

Goed geluisterd naar onze wensen. De tijd genomen. Persoonlijke aandacht.

Top service

Goed op de hoogte gehouden van wat er mankeerde. Vervolgens hebben jullie in goed overleg er weer voor gezorgd dat de auto weer klaar is voor een jaar veilig rijden.

Snelle service

Gastvrij, Vriendelijk, Vertrouwd, Deskundig, Eerlijk

Al ruim 5 jaar ben ik zeer tevreden over Garage Stevering. Zowel bij de aankoop en aflevering van de auto's alsook de behandeling tijdens de beurten. Niek en zijn medewerkers doen alle moeite om het de klant naar de zin te maken en dat begint al bij het eerste contact met Edwin, voorbeeld van gastvrijheid en ook in het meedenken bij problemen. De deskundige monteurs leveren altijd goed werk en verdienen ook een dikke pluim.

goede service en goede behulpzame garage

Mijn ervaring is al jaren top fijne garage goed personeel een aanrader waard 5 Sterren .

Uitstekende service.

Uitstekende service.

Kwam voor een probleem met mijn auto, auto werd gelijk nagekeken en probleem kon ook dezelfde nog dag opgelost worden. Leenfiets meegekregen. Goed geholpen, aardig medewerkers.

Klantvriendelijk. Denken mee.

Persoonlijk, snel schakelen en hele fijne service!

Top geholpen door Stevering in de zoektocht naar een nieuwe auto. Perfect afgeleverd, oude ingeruild en op naar vele kilometers!

Snelle, adequate, prima service

Goede service gericht op meedenken en gepastt oplossen

Super service!

We hebben een oudere cabrio hier gekocht. Er zijn af en toe wat probleempjes met het openen en sluiten van het dak. Wanneer we langs rijden worden we altijd goed geholpen en is het probleem vaak zo weer verholpen! De onderhoudsbeurt is ook helemaal naar wens uitgevoerd.

\zeer goed een netje

zeer goed en netje

Niet anders verwacht!

Vakkundig en volgens afspraak

Klantvriendelijk en een snelle service

Zeer goede service

Zeer goede prijs kwaliteit, en vriendelijk personeel

Betrouwbaar

Weten waar ze over praten,doen wat ze zeggen.

Hele goede surfers

geweldig

altijd behulpzaam top

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.