Ze zijn gewoon goed

Wat valt er nog te zeggen, heb goede ervaring met deze mensen.

Goede afspraken kunnen maken die daarna ook nagekomen zijn

Eerste keer bij Geert Stevering. Zeer plezierig. Het probleem met de caravan is goed bekeken. Na een telefoontje over de kosten. Snel opgelost.

Snel, prettig en denken goed mee

Stevering is een prettige garage om je auto heen te brengen. Word snel en vriendelijk geholpen en denken met je mee!

Ondanks drukte toch heel fijn en snel geholpen

Ondanks drukte toch heel fijn en snel geholpen

goede , vlotte en vriendelijke service

Problemen worden meteen opgelost

Ze weet tevreden, helaas geen klachten

Wordt altijd correct behandeld.

Goede kwalitatieve service !

Denkt met je mee. Leenfiets gratis. Na inspectie, telefoongesprek over de mankementen en tevens een prijsindicatie.

Zeer prettig geholpen

Uiterst vriendelijk en goed geholpen.

Fantastisch

Eerlijk, vriendelijk, betrouwbaar, oprecht. Nooit geen verassingen. Gezellig en betaalbaar. Ga zo door.

Duidelijke afspraken.

Beurt prima uitgevoerd.

helemaal TOP!!!

altijd vriendelijke ontvangst.

Werkzaamheden volgens afspraak en onderling tijdig contact

Goede service en zonodig overleg mogelijk

Gewoon Zeer Goed

Zelfs nu een elektrische fiets om even naar huis te fietsen. Top

Altijd prima passende service.

Altijd duidelijk in wat ze doen/repareren. Goed overleg over kosten en niet altijd de meest kostbare oplossing. Ben erg tevreden over service.

Altijd goede service

Je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar.

Uitstekende garage

Elektrische leenfietsen beschikbaar terwijl auto een beurt en APK krijgt. Goede prijsindicatie en geen onverwachte kosten. Erg klantvriendelijk!

Vriendelijk en bedreven

Ze zijn zeer vriendelijk en bedreven, met het maken van een afspraak weten ze direct wie je bent als je al eens bij hun bent geweest. Dit ervaar ik als zeer prettig en betrokken. Er wordt bedreven naar situaties bekeken en daar advies op gegeven maar wordt niet opgedrongen. Zij zijn zeker de moeite waard en ben heel tevreden.

Prima goede service

Prima goede service

Prima service, goed geholpen.

Zeer goed en vakkundig en uiterst betrouwbaar.

Al jarenlang klant. Zowel onderhoud en aankopen auto.

Prima, geholpen.

Goed kontakt en overleg

betrouwbaar

Prettig bedrijf.

Al jaren blij met de mannier van handelen

Tevreden

Is de 3de auto die ik bij Geert heb gekocht. Dit keer geholpen door Niek. Moest zelf tot 3x aan toe er achter aan bellen wanneer ik de auto ophalen kon. 1 jaar APK is bij mij tot April en niet Januari. Verder ben ik tevreden met mijn aankoop.

Super geholpen

We zijn super vriendelijk geholpen. TOP bedrijf

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.