Prima service!!

Prima service!!

Deskundig en goed

Goede service en deskundigheid op vakgebied.

Prima garage

Garage Geert Stevering, is een fijne garage, vriendelijk personeel, helemaal top.

Prima bedrijf met zeer aardig personeel

Prima bedrijf, goede service en vriendelijk personeel. We zijn al jarenlang klant.

Top garage

goede en betrouwbare medewerkers en bedrijf

al 15 jaar zeer tevreden

Doen wat ze beloven, redelijke prijzen

Snel en soepel alles geregeld. Ze denken mee met de klant om de eventuele reparatie niet te duur te laten uitpakken. Doen wat ze beloven, redelijke prijzen

Uitstekende service.

Uitstekende service. Niets is teveel, goede sfeer en zeer klantvriendelijk .

Gezien ik geen min punten heb ervaren is dit voor mijn als uitstekend

Voor het maken van afspraken wordt je al goed behandeld en gaat in overleg wanneer het je het beste schikt om de auto in handen te geven van Autobedrijf Stevering B.V. Na een reparatie of welke handeling dan ook heb ik nooit gebreken ontdekt. De werkplaats ziet er keurig verzorgt en overzichtelijk uit. Al hoewel dit niet direct met de werkzaamheden van het bedrijf te maken heeft, vind ik het wel van belang om het volgende aan te halen. Wanneer men van uit het verenigingsleven of welke instantie dan ook bij Autobedrijf Stevering aanklopt wordt hier ook gehoor aan gegeven.

Ben zeer tevreden

Ikben zeer tevreden ze komende afspraken na is er wat wordt er eerst overleg

Prima garage

Als was weer top geregeld

Ontvangst als zeer prettig ervaren

goed personeel, prima service!

Komen afspraken na en leveren goed werk

Korte lijnen om probleem op te lossen

Bereid om snel iets op te lossen.

Geen opmerkingen

Dikke prima

Dikke prima!

Goede info gekregen

Dik tevreden zoals altijd

Ben denk son 10 jaar klant en tot nu toe nooit wat te klagen gehad. Zoveel mogelijk bij Geert Stevering

Goede service bij de aankoop van mijn auto!

De medewerkers konden mij goed adviseren bij de aankoop van een andere auto. Voor mij stond er geen auto in de showroom die aan mijn eisen voldeed. De medewerkers hebben voor mij een auto gezocht, deze opgehaald, op kenteken laten zetten en snel en netjes afgeleverd. Top service!

Vertrouwd

Goede service en adviezen

Altijd top!!!

Vriendelijk Zorgvuldig Acuraad

Altijd goed

Goede service en vriendelijk.

Precies wat je van een goed bedrijf verwacht en nog veel meer!

Auto kon de dag van tevoren gebracht worden, kreeg bericht toen de auto klaar was, alles was direct in orde. Top bedrijf!

Netjes en goed.

We werden goed geholpen en zijn dik tevreden.

Makkelijk, prettig en accuraat

Makkelijk een afspraak te maken via de website. Onze wensen werden gehonoreerd. Snel bevestiging ontvangen en afhandeling keurig binnen geplande tijd.

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.