Super geweldige service en vakmensen!

Altijd een kopje koffie en een gezellig praatje. Niets is hen teveel.

Totaal ontzorgd

Afspraak maken via de site verloopt perfect. De leenfiets stond 's morgens al klaar. Telefonisch werd ik op de hoogte gehouden over de kosten. 's Avonds kon ik de auto ophalen. De factuur had ik al op de mail. 1 klik en het was betaald. Makkelijker heb ik het nog nergens gezien.

Snelle en goede service. Komen hun afspraken na

Snelle en goede service, Komen hun afspraken na

Prettige ervaring met de verkoop medewerker

We werden vriendelijk ontvangen en er werd ruim de tijd genomen om alles door te nemen. De auto van onze voorkeur stond klaar voor een proefrit en daarna hebben we ook nog uitgebreid gesproken met elkaar over de aankoop. Goede afspraak gemaakt.

Gewoon goed

Zeer goed en snel geholpen

Super snel geregeld. Prima service.

Eenvoudig een afspraak plannen via de agenda op de website. Een definitieve bevestiging volgt de volgende werkdag. Prima geregeld.

uitstekend

buitengewoon klantvriendelijk en behulpzaam.

Tevredenheid

Geen enkele reden voor klachten

Uitstekende service!

Persoonlijke aandacht gecombineerd met betrouwbaarheid.

Fijne persoonlijke benadering en goed meedenken in waar de wensen

Fijne persoonlijke benadering en open contact.

Geweldige service en super team!!!!!

altijd een goed advies!!!

Vriendelijk, deskundig en klantgericht

Prettig, deskundig, afspraak is afspraak

Auto gekocht deze is netjes afgeleverd.

Toen ik de beslissing nam de auto te kopen die ik eigenlijk ook direct nodig had kreeg ik het aanbod om de volgende dag een auto op te halen die zolang gebruiken kon tot mijn auto klaar was. Een zeer nette service. Een aantal reparaties en een nieuwe APK kosten een aantal dagen. perfect geregeld.

Wordt altijd goed geholpen

Ik wordt altijd goed geholpen ken de garage al heel lang fijne mensen heb er altijd een goed gevoel bij als de auto weer klaar is en ook een goede afspraak met financiën

Geweldig!

Autobedrijf Geert Stevering neemt de tijd en heeft een luistert oor voor je wensen. Zij hebben mijn droomauto gevonden en perfect afgeleverd! Bedankt voor de geweldige service.

Top garage.

Altijd een goede servers.

Een transparant verhaal, denken mee en houden zich aan de afspraak.

goed geholpen

Het is een prettig en goed garagebedrijf. Klantvriendelijk, deskundig Wordt snel actie ondernomen als dat nodig is.

Zeer goed!

Professioneel bedrijf. Uitstekende service. Goede en duidelijke communicate.

De kwaliteit, service en transparantie van dit bedrijf heeft van mij een vaste klant gemaakt.

Bij Autobedrijf Geert Stevering heb ik een auto gekocht. Wat mij meteen opviel is dat je als klant warm ontvangen wordt en je je op je gemak voelt. De communicatie naar de klant toe is helder en transparant en het contact wordt door mij daardoor als gemakkelijk en laagdrempelig ervaren. Dit komt ook mede doordat er voor de klant de tijd genomen wordt. Ook wordt er met de klant meegedacht, dit in zijn/haar voordeel. Ook voor bijvoorbeeld onderhoudsbeurten is dit bedrijf duidelijk, open en helder en eerlijk in de communicatie naar de klant. Eenmaal de auto weer opgehaald is de kwaliteit van het geleverde werk meteen te merken. Het rijplezier en rijcomfort is dan weer opgeschroefd. Bij Autobedrijf Geert Stevering weet ik dat mijn geld op de juiste plek komt.

Een man een man, een woord een woord.

Komen afspraken na. En doen ook niet moeilijk als de garantie net verlopen is. Eerlijke garage. Nette auto's. Goede service. Top personeel.

Veel kennis van zaken

Geen enkel probleem

Zoals altijd goed geregeld.

Gewoon goed!

Afspraak is AFSPRAAK .komen na wat word afgesproken en is er wat kun je er altijd terecht

Kundig en klantgericht bedrijf

Bij Geert Stevering denken ze met je mee en word je goed geholpen. Het onderhoud is altijd keurig en de service goed. Ondanks een verhuizing waardoor ik een stuk moet rijden, blijf ik graag bij Geert Stevering komen.

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.