Betaalbaar en goede service

Onlangs onze nieuwe auto gekocht bij Geert Stevering. Leuke moderne auto voor een mooie prijs. Onze oude auto ook voor een goede prijs in kunnen ruilen. Er waren wat kleine punten die we voor elkaar wilde hebben bij aflevering. Dit was prima voor elkaar. Na één week wat kleine ongemakken dit werd zonder problemen verholpen. Al met al prima service!!

Ik vind het een TOP garage.!!

Goede ontvangst en er wordt duidelijk gecommuniceerd al met al een garage bedrijf die ik iedereen kan aanbevelen.

Goede service en komen afspraken prima na

Snel een afspraak te maken voor het onderhoud, een prima service en bellen om te overleggen, waarna ze zeer goed de afspraken na komen.

Vertrouwelijke garage

In eerste gesprek mijn wensen kenbaar gemaakt. Binnen een week werd een mooie voor ons passende auto aangeboden. Netjes en correct afgeleverd. We zijn zeer tevreden.

Goed autobedrijf

Goede service, klantvriendelijk

Goede ervaring !

Zowel bij de aankoop als bij de aflevering goede ervaring op gedaan. Afspraken worden keurig nagekomen. Zou geen negatieve zaken kunnen noemen. Tot op heden dus zeer tevreden

Zoals altijd weer prima geholpen

Zeer positief

Klant vriendelijk Betrouwbaar Goed informatie Eerlijk antwoord op vragen

Goed geregeld!

Altijd alles volgens afspraak en geen verrassingen. Enkele kleine gebreken opgemerkt en opgelost.

zeer goed

omdat autobedrijf Geert Stevering top servers heeft volbracht.

Onze ervaring met Autobedrijf Stevering is al jaren perfect, kwestie van vertrouwen over en weer...

Snel probleem verholpen

Vriendelijke ontvangst en goede en snelle afhandeling probleem. En betaalbaar!!!!

Werd netjes gebeld voor hetgeen wat er aan de auto gebeuren moest.

wij zijn altijd zeer tevreden.

Wij komen al jaren bij Garage Geert Stevering en zijn altijd zeer tevreden met de service en gemoedelijke sfeer.

Snel, correct.

Goed duidelijk contact vooraf en snelle service

Klant staat centraal.

Zeer vriendelijk, komen afspraken na. Hebben alle tijd voor jou als klant.

Prima geholpen

Gewoon goed

Had geen vervangende auto aangevraagd maar had er wel een nodig. Dit werd gewoon geregeld

Fijne garage met goede service

Perfecte service

Top garage, klantvriendelijk en komen gemaakte afspraken goed na, ben erg tevreden

Ze weten waar ze voor staan en luisteren goed naar de klant en is veel mogelijk en word nergens moeilijk over gedaan

Uitstekend geholpen

Kwam zo binnenlopen met kapotte achterlamp kreeg een kop koffie aangeboden En de lamp werdt gelijk vervangen.

Goede info over alles

Ģoede uitleg over de auto's en goede service.

Word vriendelijk ontvangen En geholpen niks geen opmerkingen

Altijd paraat.

zoals gezegd staat altijd klaar om te helpen en het probleem te verhelpen.

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.