alles super geregeld en super service

goede dienstverlening en afspraken goed na gekomen

prima en snelle service

prima en snelle service

Zoals altijd prettig, betrouwbaar en prima service.

Zeer fijn en klantvriendelijke garage

De auto moest voor APK. Ik heb de auto naar Geert Stevering gedaan, omdat ik al goede ervaringen had met de garage. Tijdens de APK kwam naar voren dat de banden slecht waren deze zijn die zelfde dag nog vervangen. Ik ben per telefoon op de hoogte gebracht wat gebeuren moest en wanneer de auto weer gereed zal zijn.

Tevreden

Netjes behandeld aan de telefoon en aan de balie. Als er iets gemaakt moet worden word je eerst netjes gebeld, daarna pas reparatie, bij goed keuring. Om voor een grote verrassing te staan als de factuur komt.

Zeer goed bedrijf

Na lang zoeken naar een Ford Kuga kwam ik terecht bij Geert Stevering,zij hebben mij ontzettend goed geholpen, de service is top.

goede communicatie , kundig gerepareerd

zoals altijd weer helemaal prima

snel een afspraak kunnen maken. Duidelijk welke werkzaamheden er zouden gebeuren. Alles naar volle tevredenheid.

super

zeer goed geholpen

Geweldige service en zeer vriendelijk balie personeel

Zijn correct in afhandeling en vriendelijk en netjes.

alles klopt

al jaren correcte behandeling van de klanten

Heel goed

Een Nette & verzorgde garage Vriendelijke medewerkers

Goed geholpen, prettige service

Prima en uitstekende autobedrijf!

Klantvriendelijk en goede service en vooral een betrouwbaar bedrijf. Uitstekende werknemers en monteurs!!

goed en klant vriendelijk

S,morgens vroeg gebeld auto winde niet starten niet lang gewacht voor de monteur er was het bleek de accu te zijn naar de werkplaats daar een nieuwe accu geplaatst en klaar , de accu heeft er tien jaar in gezeten , en ruim 100000 km mee gereden .

Goed werk en vriendelijke bediening

Heel goed, men is vriendelijk en wordt goed geholpen.

Zeer klantvriendelijk.

Prima, kan niet beter.

Gewoon goed niets op aan te merken!!

Word goed te woord gestaan en prima geholpen!!

Vriendelijk geholpen.

Autobedrijf Geert Stevering is een fijn bedrijf! Ook als je zonder afspraak eens tussendoor langskomt voor het wisselen van bv een lampje dan kan dat zonder problemen! Wij zijn heel tevreden over het garagebedrijf en het vriendelijke personeel, met Geert aan het roer!

Top service

Auto kreeg een apk en kleine beurt. Was halverwege de middag al klaar. Top!

Betrokken en persoonlijk.

Zeer prettig geholpen, een vertrouwd adres!

Top service

Eerlijke prijs van de nieuwe auto, eerlijke inruilwaarde huidige auto en transparant in verkoopverhaal. Na de aanschaf reed ik weg in mijn eigen auto en bij de eerste bocht knapte de multiriem. Ze konden me laten zien dat deze erg verouderd was maar ze hadden alle accessoires ingeschakeld bij het maken van een proefrit t.b.v. de inruil. Hoewel het een kwestie van tijd was dat deze zou knappen hadden ze binnen 10 minuten een nieuwe multiriem ter plekke en binnen 3 kwartier was ik op weg naar huis. En dat alles op kosten van de zaak. Topservice!!! Inmiddels rij ik een aantal dagen naar volle tevredenheid in mijn nieuwe auto. Mocht ik er toch iets aan krijgen in de komende 6 maanden ben ik ervan overtuigd dat het netjes opgelost wordt.

Voldoende aanbod

Vriendelijk en behulpzaam

Goed bedrijf professioneel personeel

Altijd goed geholpen aardig personeel met een goede kennis van zaken.

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.