Altijd goed overleg en er wordt prettig meegedacht.

Altijd goed overleg en er wordt prettig meegedacht.

Snelle goede service

Snelle goede service

Goed en snel

Duidelijk en snel de ingrepen in beeld en uitgevoerd. Goede klantenservice

Perfect. Telkens zoals men mag verwachten

Het bedrijf weet hoe ze moeten handelen om tevreden klanten te blijven houden. Correcte behandeling. Advies wat er aan de auto aan onderhoud zou moeten gebeuren of wat voorlopig nog niet nodig is om zodoende kosten te sparen.

allereerst diagnose en prijs opgave per telefoon. na akkoord reparatie en dezelfde dag ophalen.

prima service

er wordt altijd samen besproken wat er gedaan wordt en in geval van groot onderhoud wordt dit besproken als het tijdens de beurt naar voren komt. Men weet precies hoe ik het graag wil, wat ik van mijn auto verwacht.

Fijn bedrijf goede service

Mijn auto wordt zelfs opgehaald

Itstekend

Na een telefoontje dat mijn auto niet wilde starten kwam er gelijk iemand hulp bieden. Dikke pluim

Goed overleg

Vriendelijke en goede uitleg wat er gebeuren moest en optijd gewaarschuwd voor een afspraak van de keuring 👍

prettig geholpen

vriendelijke omgang en goede service.

zie boven

Ze doen alles wat je vraagt met heel veel plezier.

Altijd goed ga zo door

Start probleem. Accu stuk .thuis service direct geholpen auto met boost gestart naar garage nieuwe accu en rijden maar. SUPER.

Fijn bedrijf

We worden altijd superfijn en correct geholpen!! Als er acuut iets is, word er ook meteen actie ondernomen. Gewoon erg prettig.

Prima geholpen kan niet beter

Vriendelijk n behulpzaam

Goede en snelle service.

Heb gebeld en kon een dag later al terecht.

Prettig ontvangen; vlot geholpen

uitstekend geholpen

Altijd goede en eerlijke service

We worden altijd snel geholpen. De prijzen die ze rekenen zijn eerlijk en ze vervangen nooit iets wat niet nodig is. Alles gaat in goed overleg. Super service!

zeer klantvriendelijk en acuraat.

Mijn auto werd opgehaald en er werd een leenauto neergezet goed geregeld allemaal alles gerepareerd super netjes bedankt

perfect

Uitstekende service, vriendelijke benadering en altijd in dienst van de klant.

Vriendelijk en servicegericht

Nadat ik een prachtige auto had zien staan en een scherpe inruilprijs voor mijn auto kreeg, kreeg ik ook nog eens voldoende tijd om over de aankoop na te denken. Geen snelle verkooptrucs maar begrijpen dat het een forse inkrimping van je bankrekening inhoudt en dat je daar een paar nachten over wilt slapen. Als je dan besluit tot koop over te gaan is het helemaal leuk om naast de sleutel ook nog eens een mooie bos bloemen te ontvangen!

goed geregeld en een leuke sicreratesse

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.