Vakkundig

Verstaan hun vak en klantvrienselijk

Autobedrijf Geert Stevering en medewerkers is naar mijn ervaring betrouwbaar - vakkundig en vriendelijk. Nog nooit problemen gehad tot nu toe.

Zoals alle jaren top

Mijn ervaring is al jaren goed. Als er reparaties duur uitvallen dan is er in overleg veel mogelijk. Top garage

Dit is een top-garage

Mooi op tijd. Duidelijke uitleg en goed overleg. Geen onverwachte "verrassingen" Goede koffie!

Altijd vriendelijk en denken echt met je mee!

Gewoon goed!

Zie hier onder

Prima service. Met name Edwin is heel open en correct en deskundig bij probleempjes die ik aan geef. Heel tevreden

Prima service.

Deskundigheid en service met een glimlach

Zeer goede service, het team denk mee en is zeer betrokken bij ons als klant. Persoonlijk contact, deskundigheid en een uitstekende service gerichtheid zijn kern

Goede snelle service!

Goed en snel geholpen..vriendelijke personeel!

Goeie vriendelijke service!

Ik word hier altijd snel en vriendelijk geholpen. Voel me altijd een stuk beter als ik hier weg rij.

Uitstekende service

Vriendelijk personeel, veel aandacht en duidelijkheid bij aankoop

Topservice

Vriendelijk, recht door zee, eerlijk. Fijne mensen. Supergoede hulp na schade.

Vreemd probleem netjes opgelost!

Goed geholpen. Hopelijk voorlopig niet tot ziens :)

Goede en vriendelijke service

correct

Word altijd zeer vriendelijk behandeld.

Vriendelijke mensen Goede service

prettig,

professioneel, vakkundig,

Service altijd goed, prima ontvangst, en de koffie staat altijd klaar.

Klant is koning

Afspraken worden na gekomen. wordt geluisterd naar je. Bij het ophalen van de auto worden je reparaties doorgesproken.

Zie hier onder goed

Dat ik zeer goed ben ontvangen en een goede en snelle service meer kan ik niet zeggen dat het gewoon zeer goed was

Altijd top service!

Altijd betrokken en snel!

zeer tevreden

Voor een kleine schade aan de auto werd ik binnen enkele dagen geholpen. Het resultaat was een onzichtbare reparatie, over de afhandeling door Edwin van Huët ben ik zeer tevreden.

een goed bedrijf

word altijd vriendelijk geholpen en goed

de Hogenkamp 39

7071EC Ulft

Over Autobedrijf Geert Stevering B.V.

Autobedrijf Geert Stevering is een universeel autobedrijf. Sinds februari 2003 staan wij voor u klaar voor verkoop, onderhoud en reparaties van alle merken personenauto’s en bedrijfswagens.