Als vanouds klantvriendelijk en ondanks de groei nog een ongedwongen deskundige wijze van werken.
Fantastische service, goed advies, snel geholpen.
Uistekende ervaring, prima service van Michel en Rik,
Wij komen al jaren bij van Rooy, blijven komen ook na verhuizing van Houten naar Zeist. Wij zijn zeer tevreden over de service , hulpvaardigheid en vriendelijkheid (van Michel). Ik heb geen verstand van auto\'s maar vertrouwen in de deskundigheid en eerlijkheid. Heb geen vergelijkingsmateriaal.
Je hebt het gevoel dat er serieus naar de problemen wordt gekeken en dat er ook goed naar je belangen wordt gekeken. Verder prima service.
Zeer goed n klantvriendelijk bedrijf.
Betrouwbaar, servicegericht en klantvriendelijk.
Heel gezellig
Mijn eerste ervaring (airco).Zeer goed bevallen.Kom zeker terug voor onderhoud.
Wordt altijd goed ter woord gestaan en geholpen bij problemen/vragen over de auto.
Klantvriendelijk en er kunnen dingen tussendoor. Prettig!
Het was voor mij de eerste keer dat ik contact had met U bedrijf. Wat mij betreft goed verlopen. W van Beurden. Houten
Beusichemseweg 58
3997 MK 't goy