Onderhoud personen auto's en bedrijfswagens

Wij zijn al jaren klant bij autobedrijf de Rooy. Wij laten de jaarlijkse apk keuringen en het benodigde onderhoud op jaarbasis uitvoeren aan onze bedrijfswagens. Het is een betrouwbaar bedrijf die altijd voor je klaar staat. Robert is zeer oplossingsgericht en denkt graag met je mee. Wij zijn zeer tevreden over jullie. Mvg, Van Jaarsveld Tuinen BV

goede service niet te duur

ik ben zeer tevreden, al 13 jaar onderhouden ze mijn camper.

Voel me serieus genomen, als ik een probleem heb.

Bij pech kan ik altijd terecht en als het mogelijk is wordt het gerepareerd.

Klantvriendelijk.

Als klant krijg je de ruimte om je verhaal te doen. Er wordt oplossingsgericht te werk gegaan, mocht er zich een probleem voordoen. Daardoor voel je je serieus genomen, hetgeen belangrijk is voor de vertrouwensband die je hebt opgebouwd met je garage.

Eerlijk, snel, vriendelijk en zeer servicegericht. Ver bovengemiddeld wat mij betreft.

Robert is heel klantvriendelijk en je krijgt altijd deskundig advies

Mijn auto doet het voortreffelijk met het onderhoud bij Autobedrijf de Rooy al 10 jaar

Robbert doet het prima

Vriendelijk , ga zo door.

Deskundige vakmensen

Erg vriendelijk, geheel volgens afspraak reparatie verricht. Mooie ervaring met een electrische leenauto. Top komen zeker terug!

als vanouds prima geholpen

APK keuring voor de transportbus. Vriendelijke ontvangst en heldere afspraken. Voordat er iets wordt vervangen telefonisch overleg. Bij ophalen nog een leuke attentie gekregen. Rekening is overzichtelijk en zeker niet te duur.

prima service

Vriendelijk, netjes, ter zake kundig en betaalbaar.

Altijd goed

Je wordt altijd goed behandelt Staan ook altijd klaar voor je

Zeer klantvriendelijk

Goede service en er wordt maximaal meegedacht.

Goede vriendelijke service

Goed geholpen en vriendelijke service! Ze hebben mij goed geholpen

Nog nooit spijt gehad van deze dienstverlener!

Afspraken worden nagekomen en er wordt met mij als klant meegedacht.

Zeer positief

Persoonlijk, deskundig en klantgericht!!

Goede service !

Ben reeds 1 jaar klant en dik tevreden.

Vertrouwen in jullie aanpak

Mijn jarenlange ervaring met jullie is in één woord uitstekend, en ik hoop nog op een aantal aren verlenging.

Zoals altijd top

Snel geregeld Leenauto Duidelijke communicatie Denken mee Lekkere fles appelsap

Goede service en duidelijke afspraken

Jarenlang zeer tevreden klant, Keurige service en duidelijke communicatie. Altijd prijsopgaaf vooraf.

Staat altijd voor je klaar

Ook met een oudere auto ben je hartelijk welkom in garage de Rooij. Ze zoeken het echt voor je uit hoe je het beste je auto weer op orde krijgt. Tevreden

Perfecte service!

Prima geholpen, uitmuntende service. Auto op tijd klaar. Blijf bij De Rooij voor volgende keer. Bedankt en ook voor de gewassen auto. Hulde.

Top garage

Altijd al goed geholpen en nu weer.

Goed, snel, beleefd en vakkundig.

Grote beurt goed uitgevoerd, Thuisgebracht. Geweldige service. Al jaren zeer tevreden.

Klantvriendelijk en behulpzaam.

Als je in ‘the middle of nowhere’ Pech aan je auto krijgt, lichtelijk in paniek bent en een medewerker (Robert) je geruststelt, meedenkt en de zaak regelt, geeft dat een vertrouwd en gerust gevoel. Ik voelde mij serieus genomen. Dat heb ik zeer gewaardeerd.

Afspraak = Afspraak

Beurt keurig uitgevoerd vlgs afspraak. Auto rijdt weer prima. Kentekenplaat lampje zat niet strak vast ivm dolle schroef. Nu weer perfect vast. Leuke verrassing want ik had vergeten dit te melden. Staat trouwens niet op de rekening.

Beusichemseweg 58

3997 MK 't goy