voldoende, een redelijke ervaring

Een prettige kennismaking. Bij het ophalen van mijn auto moest ik een poosje wachten in een lege wachtkamer met een lege balie. Ik zag wel personeel, maar die reageerden niet. Het was niet duidelijk of er iemand zou komen. Dat voelde een beetje ongemakkelijk. Er was ook geen bel ofzo.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring met dit autobedrijf; service, deskundigheid en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel.

voldoende, een redelijke ervaring

Goed contact met Michel, duidelijk en netjes.

goede service, goed behandeld

Prima service, snel afspraken te maken. Vriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

Hier wordt de klant nog behandeld als koning

perfect, zeker aan te bevelen

Problemen met mijn Volvo V50 2.4 D5, bij diverse autobedrijven kon ik mijn auto een dag laten staan en dan zouden ze er waarschijnlijk wel achterkomen, maar dat zou wel wat gaan kosten. Op de gok naar autobedrijf de Rooy gereden voor een \" second opinion\" . Michel stond mij te woord en haalde ermeteen een monteur bij, helaas zijn naam vergeten. Binnen 2 minuten het sissende probleem gevonden een lekke EGR slang. Ook gevraagd om de foutcode ECM na te kijken iets met de EGR klep. De dag voor de reparatie de auto gebracht om met een leenauto huiswaarts te rijden. Helaas geen leenauto beschikbaar maar volgens mij kreeg ik een prive auto, op aardgas, mee zonder bijkomende kosten, waar zie je dat nog. Op de dag van reparatie rond 11.00 een telefoontje van Michel dat de auto klaar was en hij vertelde me dat de foutcode\'s verband hielden met de lekke EGR slang. Op internet andere verhalen gelezen over deze foutcode\'s en was voorbereid om een fors bedrag te investeren. Alle foutcode\'s zijn weg en ik heb mijn 5 cilinder 180pk monster, zonder bijgeluiden , weer terug. Wat een genot met een 5 cilinder te rijden waar je alleen de roffel hoort van de werkende 5 cilinder. De leenauto, VW Passat station CNG, teruggebracht, met tegenzin, om een in mijn ogen leuke factuur en 2 flessen ,met appel en perensap uit eigen fruitgaard, in ontvangst te mogen nemen. Met de laatste woorden van Michel , maakt het bedrag maar gewoon over😊en een prettig weekend , ging ik , een tevreden man, weer huiswaarts met af en toe de volle 180 pk\'s te laten werken. Heren van autobedrijf de Rooy bedank dat ik weer wat vertrouwen heb in de \"kleine\" autobedrijven die groot zijn in het omgaan met klanten.

goede service, goed behandeld

Prima ervaring wederom met De Rooy. Ik rijd er graag een stukje voor om. Lekkage aan dakraam werd goed verholpen, goede service.

goede service, goed behandeld

Vriendelijk, goede service, leveren kwaliteit

goede service, goed behandeld

Een prettig en klantvriendelijk bedrijf

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Je wordt behandeld als klant en niet als nummer !!!!

goede service, goed behandeld

veelal kan men direct terecht of er is een korte wacht lijst . vervangend vervoer = toppie dat kunnen er maar weinig na doen . te maken afspraken over b.v betalingen doet men niet moeilijk. evt haal en breng serrfvicwe vind je nog maar weinig. Ik hoop dat men dit blijft behouden .

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Voor de eerste keer bij de Rooy geweest voor APK+groot onderhoud is mij zeer goed bevallen

goede service, goed behandeld

Via Internet op het spoor van deze garage gekomen. Uitleg, duidelijkheid en vriendelijkheid beoordeel ik als erg goed. Ondanks de hoge kosten (inherent aan de uitgevoerde werkzaamheden) heb ik een goed gevoel overgehouden. De afstand Leerdam-Houten is voor mij geen belemmering.

goede service, goed behandeld

Zeer vooruitstrevend auto- en transportbedrijf. Vriendelijke en gemotiveerde medewerkers die niet te beroerd zijn op zoek te gaan naar een passende oplossing.

perfect, zeker aan te bevelen

Wanneer ik met een vraag bel, krijg ik altijd een vriendelijk, hulpvaardig en duidelijk antwoord. Er wordt de tijd voor me genomen. Michel verdient een pluim. Hij toont altijd interesse over mijn auto op zich maar ook persoonlijk, bijzonder attent. Ook als de monteurs langslopen zeggen ze altijd goedendag en vragen of ik al geholpen word. Ook is er altijd een oplossing voor vervoer van en naar huis. Als laatste wil ik het bedrijf bedanken voor de mogelijkheid van gespreide betaling.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Goed, netjes en bekwaam

goede service, goed behandeld

eerste keer en komt goed over

goede service, goed behandeld

Eindelijk een garage waarvan je zeker weet dat ze je njet bedonderen. Uitstekende service en een goede naam die ze hooghouden. Zeer tevreden.

Beusichemseweg 58

3997 MK 't goy