Opleiding D gevolgd, leuke enthousiaste en gepassioneerde instructeurs! Ze leiden je op een hele leuke, fijne maar ook zeker soms corrigerende manier op richting het examen! Niets anders dan lof voor de manier van begeleiden!
Vond de cursus gemoedelijk en prettig verlopen
Mijn ervaring: alles duidelijk wat betreft de afspraken! Voordeel is dat alles voor het C rijbewijs op een en dezelfde locatie is. Goede begeleiding (vooral tijdens de rijlessen met Wim) hij zorgt dat je op je gemak bent, benoemd de goede kanten en werkt samen met de cursist aan: wat er beter kan, door slimme en doelgerichte oplossingen. Dit geeft vertrouwen!
Dat het leerzaam is en de code 95 op pijl te houden als beroepschauffeur....
Ik heb weer nieuwe dingen geleerd. Terwijl er al meerdere keren over verteld is in vorige code 95.
De cursus werd gegeven door Rob Koelink hij deed het geweldig waardoor de tijd om vloog
Heb C gehaald door jullie mix van goede instructeurs en ervaren chauffeurs. Super hoe Richard me met zijn geduld en rustige uitleg met de praktijktoetsen geholpen heeft.
Ervaren instructeurs veel aandacht voor cursist dus al met al goed!
Nico (rijschool Kreeft) verzorgde deze dag in Apeldoorn. combinatie van Theorie met wat praktijk. het gebruik van de rolstoelplank met rolstoel. en als blinde/ slechtziende over het stationsplein de juiste halte probeert te vinden. leerzame dag.
De cursus is goed uitgelegd.
Top!
Groep deelnemers op gelijk niveau qua ervaring Actieve deelname aan de cursus
Docent doet zn best
Goed...
2 x een nascholing code 95 gevolgd
Ik had de module leefstijl code 95 , deze werd gegeven door een jonge maar zeer bekwamen docent. Geen moment verveeld.
Goed geregeld, aardig personeel & goede instructies. Alleen het afmelden van rijlessen voor openingstijden kan verbeterd worden
Enthousiaste cursus leider Ging zo toch nog gezellig en leuk voor bij de Dag
Ik vond het weer een leerzame les. Weer helemaal up to date nu.
Ondanks de saaie code95 opleiding toch interessante dagen gehad die goed verzorgd zijn en nog diverse dingen geleerd komt zeker door de goede mensen die de opleiding gaven,er mag alleen wel beter gecommuniceerd worden om te voorkomen dat ik wel op de goede locatie ben.
Nuttig om die cursus te volgen
Ik heb al die lessen die ik bij gevold heb als prettig ervaart.
Men is nooit te oud om wat te leren
Goed geregeld met betrekking tot planning van de cursus
Utrechthaven 1 A
3433PN Nieuwegein
E&R is de meest complete rijschool in de regio: je kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke rijbewijzen. Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen. Daarom streven wij in onze opleidingen naar de hoogst mogelijke kwaliteit en proberen we deze waar mogelijk te verbeteren. Wij geloven in een persoonlijke, open aanpak. Dit betekent dat wij voor iedereen een opleiding op maat verzorgen en altijd helder zijn over kosten en verwachtingen.