Zeer tevreden over mijn ervaring bij E&R opleidingen Uithoorn! Zowel mijn theorie examens als mijn praktijk examens voor rijbewijs D in één keer gehaald. Nogmaals bedankt Andre, Ferry en Kim!
Dennis als instructeur werkte perfect, hij heeft veel kennis en weet dat prima over te dragen.
Vond het saai. Aangezien ik al veertig jaar in het vak zit was het meeste al bekend.
Langdradige cursus, leefstijl, voor mij alleen actieve cursussen wat code 95 inhoud dus wat betrekking heeft op ons vak
Ik heb code 95 gedaan. Ik deed dat bij ER omdat ik vijf jaar geleden op een fijne manier mijn groot rijbewijs gehaald heb bij ER. Die ervaring was zo prettig dat ik nu, ondanks dat mijn huidige werkgever een ander aanbeval, ik toch voor ER gekozen heb. Punt van kritiek is dat voor docenten soms ook gebruik werd gemaakt van externen, die vervolgens zeer bedenkelijke kwaliteit leverde. Ik heb de indruk dat de kritiek die dat opleverde, ER meteen in actie bracht.
Goed geregeld
Goede ervaring moet nog een dag maar zie er niet tegenop
Wij hadden een leuke groep. Veel stof en informatie tot ons moeten nemen. Alles werd duidelijk uitgelegd en overal werd de tijd voor genomen
Nvt
Nuttig maar ook prettig gegeven.
Een heel goede rij-instructeur die zich goed kan afstellen oo de leerling. Prima begeleiding en een flexibele organisatie
Koud leslokaal en matige lunch cursus ansich ok
Goede en duidelijke uitleg en een goee lunch
Geen commentaar
Hij wist waar hij het over had
Goede, en interessante dingen te weten gekomen over voedsel en wat goed en slecht voor je is
Instructrice begon smorgens al dat iedereen te laat was (8 uur). De uitnodiging zegt expliciet half 9. De stof beheert ze onvoldoende, maakte meerdere fouten en een stem als een luchtalarm. Geen prettige dag.
Ik heb deze dag als zeer prettig ervaren en bovendien er heel veel van opgestoken
De cursus was een simpele versie van de kleuren-typologie, die je ook in veel middenkader opleidingen ziet. Goed te volgen voor chauffeurs, maar ik had wel wat rollenspel toegevoegd. Ook om het grappiger te maken en de sfeer van ‘een verplicht nummertje’ voor code 95 te verdrijven.
Het verschil tussen mensen.
cursus u15 sociale veiligheid en omgaan met agressie.
Goede uitleg en uitstekende rijschool
Ik zou meer praktijk voor bussen interessant vinden
Goede ervaring, gemoedelijke instructeur wat het relaxer was om de les te volgen, Kon altijd met vragen terecht
Utrechthaven 1 A
3433PN Nieuwegein
E&R is de meest complete rijschool in de regio: je kunt bij ons terecht voor alle particuliere en zakelijke rijbewijzen. Ons doel is om al onze klanten tevreden te stellen. Daarom streven wij in onze opleidingen naar de hoogst mogelijke kwaliteit en proberen we deze waar mogelijk te verbeteren. Wij geloven in een persoonlijke, open aanpak. Dit betekent dat wij voor iedereen een opleiding op maat verzorgen en altijd helder zijn over kosten en verwachtingen.